Mamma till Millie&Loa

Jag brukar alltid ha något att säga. men nu är det tyst.

Allmänt Permalink0
Idag har jag varit på dansuppvisning. Förlåt men jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig . :P NI är BRA (;
Blev skit sugen själv att ställa mig där uppe eller ha en egen liten grupp och lära upp, Pratade med gunilla på ABF om det som var där . Hon bara gör så (: Nejdå . kanske längre fram i såfall . men kul skulle det vara (:
Åkte sen till mina kusiner . Skulle hjälpa Anna att komma på en dans som hennes kompisar hade som läxa på idrotten ., men jag hitttade ingen låt så det blev ingen av det (;
Åkte sen och skulle hämta Mimi . Pappa skulle åka en genväg trodde han . Så jag skulle räkna tiden , för alla rally bilar brukar typ åka där sa han . men vi kom fram vid typ skålviken . Och det tog en kvart eller nåt , det blev en omväg istället (: Kunde inte sluta skratta .  Pappa som skulle visa sig duktig (:
Så har vart på en liten resa idag (:
jag som trodde jag skulle få gå ut och springa idag , men mimi orkade inte nu . Så jag får väl sitta här . försöka hitta kläder tills i morgon . men men .

Dagens humör: Glad , Skrattat hela dagen tror ja (:
Dagens ord: Kolla på hennes fötter.
Det bästa med dagen: Bilresan med pappa och mamma (:
Längat efter idag: Till Valborg (:

image4  / 29 April

Du ger mig din morgon du ger mig din dag.

Allmänt Permalink0

Idag jag bara tagit det lugnt . Varit ensam hemma hela dagen. När mamma ringde vid halvnio insåg jag att jag bara suttit vid datorn hela dagen och att jag inte fått i min nått att äta.
Så drog med mig datorn ner (töntsomjagär) och började laga mat. (kycklingochpotaisklyftor) sen satte jag mig vid datorn igen. har kollat på olika klädessidor idag .och kommit på att jag hittar mer kläder som jag vill ha på pojksidorna. både skor,kläder och väskor. Blev helt kär i en väska. som jag bara är tvungen att ha.
Bestämde också att jag ska få pappa att köpa massa t-shirtar och tröjor som jag kan sno av han (:
I morgon tänkte jag att jag skulle fixa till denna sida också, måste få det att funka. vill ha den så den blir som min (;  men men .
Fick en jätte bra låt av Emil nyss också . Lyssnar om och om på den .Skit bra (:
Måste snart bestämma vad det blir på Valborg också. Får snart panik över att inget ha bestämt, De har jag också bestämt att jag ska få klart i morgon. (:
Har kollat på resor idag också, Vart jag skulle vilja resa.Mamma sa till mig igår att vi drar både nu och till hösten. Är redan bestämt att det blir Kreta igen till hösten .eller enligt mig blir de det. M&P tror ja också går med på det. men resa nu i vår tror jag inte blir av men blir de det hittade jag ett bra ställe i Thailand men vill egentligen inte dit och ett bra ställe i Turkiet som inte heller vill till,men hotellen såg bra ut så (: 4+ och 5+ som det måste vara på ett hotell om man ska bo nånstans .mina krav när det gäller semester (; hehe .
Nej nu ska jag sluta skriva och bli mer kär i kläder och jag hoppas denna gång på ett par skit snygga skor eller en klänning. skulle vara gött om jag verkligen hittade det någon gång (: men aja .
Hejs ..

image2Vill ha !!! (;
image3Funderar faktiskt på att köpa denna .Tänk dig i sommarvärmen med en glass i handen och denna t-shirt på sig.Det kan inte bli mer mysigare (:

Till top