Mamma till Millie&Loa

Ligga på stranden med en drink i handen

Allmänt Permalink0

Tyckte det var länge sen jag skrev här , så tänkte skriva några rader nu !
Jag har resfeber , tror det heter så, jag tänker bara på tunisien resan , va gött, jobbigt det ska bli , hur rädd jag kommer bli för alla muslimer och för hajar i vattnet :P men ska bli gött att ligga där på stranden , alla goa drinkar , mat och godis som finns utomlands, men ska bli lite läskigt att åka till afrika där jag aldrig varit , men man måste ju prova något nytt! men kommer aldrig klara att vara borta så länge från Emil , och på våran 1 års dag ! kommer gråta som hell där nere , men aja , två veckor måste ja hålla ut , Fan de är ju sol ju ! aja ! de får vi ta då ! (;
Idag har det varit skola som vanligt , en vecka nu har vi gott , har varit gött fakiskt , aja , efter skolan drog ja ner till älvstranden till Linda , satt och prata i en timme tills mimi kom , sa hej och hejdå till emil och sedan drog vi hem och jag började direkt med läxor och sen dess har jag suttit här . har rört mig en gång de var till pianot där jag tränade nån gång på sången jag skrivit , sen har jag suttit här , börjar bli astrött, så det blir tidigt till sängen ikväll , Har suttit med engelskan, har översätt på texter , 4 , a4 varje sida för de båda , så skrivkramp har man , jobbigt , men måste lägga på ett kol om jag inte vill ligga efter och om jag vill höja betygen , !!
Satt idag och tänkte på att om jag inte kommer in på frisör , va fan ska jag göra då !!? hoppa av gymnasiet ett år och söka sen , men om jag inte kommer in då? vänta i 4 år till 1årskusen i jönköping , men vafan där vill ja inte bo , ÅÅHH , jah måste komma in , jag måste få mina 270 poäng !! Snälla GUD! aja ! det tar vi längre fram , jag hatar att känna såhär . ågren i böttttttttttt. !
tror också att jag har feber och börjar bli sjuk , huvudvärk hela dagen , illamående och feber som sagt, orka!
nej , ska sluta skriva och föröska sova lite , Ha det bra ! (:

image160grisgrisgris !!

blir det bra igen?

Allmänt Permalink0

I morgon blir det råda strand med alla nior ,ska bli trevligt det (:
nej , var bara tvungen att skriva lite nu .ska krypa till kojs snart , bara kamma håret och sedan göra i ordning det mesta för i morgon , som det ser ut nu , blir det två stora väskor :P jag måste ha med mig mkt ,
- två filtar
- kortlek + yatzy
- matmatmatmatmatmatmat
- kläder , ombytt och om man bara vill byta om :P
- papper och penna , ( alltid bra att ha )
- allt möljigt att dricka, vatten , saft, dricka och olika sorters ;)
- ipod
- handduk
-allt som jag allt som jag alltid har med mig som mobil,testare,värktabletter,solglassögon, och sånt dära.

just nu vet ja inte om det ska vara mer , men detta har rymt två väskor :P
min kamera skulle ja också ha haft med , måste ju ha kort på dagen , men självklart tog syrran med sig den , pappa lovade henne det i sömnen sa han , han sa ja utan att han fattade till vad , Sååå tack , nu kan ja inte ta kort på tre veckor , hejaheja , aja , får sno nåns , men anna sa att hon skulle ta med sin så (:

Jag kan inte heller bestäma mig,
Jag vill ha hårförlängning , + att det skulle vara cooolt att färga håret blont ,
nej ,ja vet inte , ska färga och klippa mig den 27 , så det är ett tag till :P

NATTI !

image159
i morgon ska jag bada ! (:

hare bra! x)

Allmänt Permalink0
Idag var det första skoldagen , börjar nu 9-an , nej usch , vill inte bli stor !
fick Brigitta ( tror ja iallafall ) som mentor, gött det , ville ha henne , fick schemat, inte direkt gytt men aja , Bara ett år kvar nu , kämpa , kämpa ,!
Jag och Anna ska vara med i skolstyrelsen också , ska bli bra det :P haha !
Igår också bestämde ja och anna att vi skulle börja träna , ska köpa årskort , nu ska det att bli träning !
vi fick också reda på att skolkort ska bli tagna den 10 okt , JAG ÄR SÅ GLAD ! jag är hemma då , behöver inte vara ledsen att jag missar det:P
sen så ska vi ha paro den 24 sep , och jag som kommer hem från tunnisisen sen 26, aja , får se om det går , Fick ledigt idag också , gytt ,. eller ja tror det iallafall ,har inte pratat med pappa om det men ja tror carina var snäll mot mig ;)
nej , nu ska jag ner och mysa med Ville , sedan städa mitt rum , Herråå!

image158
Va fan skulle ja göra utan dig ! kommer aldrig släppa din hand ! <3
Till top