Mamma till Millie&Loa

Ligga på stranden med en drink i handen

Allmänt Permalink0

Tyckte det var länge sen jag skrev här , så tänkte skriva några rader nu !
Jag har resfeber , tror det heter så, jag tänker bara på tunisien resan , va gött, jobbigt det ska bli , hur rädd jag kommer bli för alla muslimer och för hajar i vattnet :P men ska bli gött att ligga där på stranden , alla goa drinkar , mat och godis som finns utomlands, men ska bli lite läskigt att åka till afrika där jag aldrig varit , men man måste ju prova något nytt! men kommer aldrig klara att vara borta så länge från Emil , och på våran 1 års dag ! kommer gråta som hell där nere , men aja , två veckor måste ja hålla ut , Fan de är ju sol ju ! aja ! de får vi ta då ! (;
Idag har det varit skola som vanligt , en vecka nu har vi gott , har varit gött fakiskt , aja , efter skolan drog ja ner till älvstranden till Linda , satt och prata i en timme tills mimi kom , sa hej och hejdå till emil och sedan drog vi hem och jag började direkt med läxor och sen dess har jag suttit här . har rört mig en gång de var till pianot där jag tränade nån gång på sången jag skrivit , sen har jag suttit här , börjar bli astrött, så det blir tidigt till sängen ikväll , Har suttit med engelskan, har översätt på texter , 4 , a4 varje sida för de båda , så skrivkramp har man , jobbigt , men måste lägga på ett kol om jag inte vill ligga efter och om jag vill höja betygen , !!
Satt idag och tänkte på att om jag inte kommer in på frisör , va fan ska jag göra då !!? hoppa av gymnasiet ett år och söka sen , men om jag inte kommer in då? vänta i 4 år till 1årskusen i jönköping , men vafan där vill ja inte bo , ÅÅHH , jah måste komma in , jag måste få mina 270 poäng !! Snälla GUD! aja ! det tar vi längre fram , jag hatar att känna såhär . ågren i böttttttttttt. !
tror också att jag har feber och börjar bli sjuk , huvudvärk hela dagen , illamående och feber som sagt, orka!
nej , ska sluta skriva och föröska sova lite , Ha det bra ! (:

image160grisgrisgris !!

Till top