Mamma till Millie&Loa

Jag försöker göra det så bra som möljigt

Allmänt Permalink0

I dag är det äntligen lördag . Och idag ska jag dra till GÖTEBORG, ska dra om typ en timma , håller på och packar nu . har nog aldrig packat så sent förut , men aja.
har precis sagt hejdå till ville ,  fick pussar och så (:
har nu gjort en avril skiva som ska spelas i bilen , så jag och saga lär oss låtarna så vi kan sjunga med :P
för i morgon står jag där framför henne, !! det är helt gaaaaalet . ! har velat åka på detta sen våras och äntligen ska jag det , helt otroligt, ! aja . ska dra mig , ska fixa käk , göra klart allt och sedan åka i väg!
ha det bra , för det ska ja ha :Phumör : bättre än såhär kan det inte bli,

image76
PIER PRESSURE !! <3

Jag kan göra det mkt bättre.

Allmänt Permalink0
Jag kan inte fatta att jag ska snart se Avril !! Blir helt gaalen att tänka tanken ! aja .
Hultin har varit här och fixat min dator (; äntligen trålöst internet på den (:
ska nog snart städaupp lite i mitt rum . även om det inte är värst stökigt så måste ja .iallafall dammsuga golven och fixa lite i garderoben.aja.
ikväll blir det grill vid saga , åker senare till moster som har 40 års kalas. träffa släkten och sådär . MORBROR (:
Norges kung de (:  Saknad är han.!
ska nog fixa lärarnas present i dag också . när syrran har tid att hjälpa mig . eftersom nån är här nu och tränar med henne ,. eftersom hon ska uppträda den 4 ,
aja . nej .ska sluta skriva nu . i morgon drar vi kanske till gbg . Saga,jag,emelie,pappa och mamma . eller söndag .
på söndag är det pier pressure , på måndag shopp, tisdag drar saga och emelie hemtill hagfors , men mamma , pappa och jag stannar med andreas och marlene och har en "mini" semster, lisseberg och sedan till varberg nån stans. aja , ska bli trevligt i alla fall (: Kan inte bli mer glad än ja är just nu . pier pressure , gbg , varberg , datorn funkar och det är sommmarlov!!!!

 image75
Där ska jag spendera nu i en vecka framöver, sängen och tv/datorn , tv-spel!! Jag kommer leva livet.
Älskar denna lägenhet helt enkelt,.  Bara mysssssss heh (;

Du ,du , du , du , / Denise

aa , förmodligen

Allmänt Permalink0
i går vaknade jag vid halv 2 , satt vid datorn till halv 5 , sedan in i duschen och iväg till Emil , han halv sov , och jag kollade på saw 1 , sedan drog vi oss ner till resten av familjen och kollade på en film om framtiden , riktigt bra faktiskt. fast hoppas inte framtiden blir så :P aja,
emil somnade och jag åkte hem . somnade ganska fort, vaknade i morse av att jag skulle vara barnvakt ,. ville sov till halv två som gött var . lagade sedan mat till han och hade mys , sedan kom pappa hem . beställde pier pressure biljtterna (: och sedan kom sandra . letade efter tält som vi inte hittade och alla drog åt olika håll , gjorde mig i ordning och drog till saga , men på vägen ut ur huset kom farmor ,. fick prata lite med henne , men lämnade henne ensam hemma med felix,, drog till milano där jag hade beställt sallad. drog till saga och satte mig och åt . efter en kvart , fick jag ringa henne och berätta att jag redan var hemma vid henne . vi struntade i speedwayen och satte på oss bara t-shirtar och drog ut i regnet ,. hoppade på sagas farmors studmatta och badade i vattenpölar (: riktigt trevligt . :P drog sedan in . drog på oss morgonrockar , jag satt vid datorn och saga lekte nakenmodell :P sedan drog vi till dompan . hem där i från , och började prata betyg .,, jag insåg att jag kommer slita fan hela året . för att få de betyg ja vill , kommer inte kunna umgås med nån . aja .
saga somnade och jag åt citron. sitter nu här , saga ska snart lämna mig . kärleken väntar!
ska väl dra mig hem snart , när jag orkar röra på mig , aja .  Saga vill väl attt jag går snart , orka med allt . inte på världens bästa humör just nu . känns inte som jag räcker till nåt . aja . Saga har iallafall gått och jag är ensam hos henne . eller ida är hemma men hon är på sitt rum . funderar på att sova här i natt . ingen som skulle märka det , ändå ingen saga som här och om jag sticker här ifrån tidigt skulle inte ida heller märka något. nej nej , vet inte vad jag ska göra , enda jag kan göra är att gå hem . kanske .aja .ska nog göra det . innan jolin blir galen på mig :P nej nu tar batteriet slut också . herrå

Humör : topp, inte direkt bra!

image72 Jag vill vara hon som försvinner.
image73Om 2 dagar står jag där framför henne , skriker , försöker sjunga med och är helt gaaalet lycklig!


Jag försöker väcka dig tilll liv / Denise
Till top