Mamma till Millie&Loa

Det kanske är så¨här det ska va!

Allmänt Permalink0


Nu sitter jag här igen. har tagit en paus från engelskan , ( tkr verkligen inte om det) idag vaknade jag av att jag drömde att mamma ropade på mig , så gick ner och där var ville,Andreas,marlene och mamma , så la mig där i soffan med dom , men jag somnade ju då självklart, vaknade sedan att de skulle åka till mormor , jag stannade hemma eftersom jag är så illa tvungen att plugga idag !! :/ men jag somnade om och hade världens hemska dröm (har nog aldrig drömt värre ) vaknade två timmar senare av att jag skakade och var helt tårögd . hemskt var det iallafall!! drog mig upp och åt pannkakor , sedan började jag med engelskan , kollade påm svensson svensson och pluggade mera. sedan orkade ja inte mer så satte mig här . ska snart börja med matten 70 tal som jag ska göra idag ! trevligt trevligt eller inte !! aja .
Denna helg har varit bra , gått sakta men inge fel precis med den .
Min HELG !

  • Fredag.Bowling med Familjen , Andreas, Daniel, Marlene, Sandra, ville , mamma och Pappa ! var jätte trevligt! efter det var det mys med godis och semester prat .
  • Lördag , rådamarken , hälsade på britt och leif och var och firade Anna , Passade också ville och var på biltur med Linda och Benny , riktigt trevligt. Sedan prat med Emil innan det blev zzzzz.
  • Söndag plugg, plugg, plugg , och städning !!

nu under veckan som kommer blir det nog bli mesta dels mys , förhoppningvis iallafall, blir nog en del pluggande också , men men , Till HELGEN är det byn och jag hoppas jag kommer dit , om någon vill följa med mig så , Hör av er !! :P nej nu ska jag plugga lite matte , hejs hejs !

image163

det verkar som allt sprids sig

Allmänt Permalink0

Nu är det aslänge sen jag skrev här , tänkte att jag skulle börja igen !
jag har nu varit i Tunisien i två veckor , kom hem igår!
har varit jätte bra där nere , idag har jag färgat mig , klipptmig , träffat emil och varit på 2årskalas.! (:
nej nu ska jag sova , ! hejs !

image162

All star loser

Allmänt Permalink0

Känns som jag aldrig är på datorn , iallafall aldrig skriver blogg , som jag gjorde massor ett tag .
känns som jag aldrig har något att prata om , något nyss om händer , även om det händer masoor , eller !?
Kan berätta att jag hade jätte trevligt hemma hos Meta i Fredags ! där var Sara,Sofie,Linnea,Anna,Emma,Johanna,Isabelle,Hanna,Lousie och Alexandra och gjorde kvällen undeerbar (:
vi kollade på lila melodifestivalen (fel vann då! ) och pratade och åt massor !! (: Tack Meta för kvällen (:
måste göras om!
sen i lördags (igår) kom Emil till mig , jag skulle ha varit ensam hemma så han höll mig sällskap (: vi mossade , åt mat och sådära (; mysmys!!
Jag somnade där i soffan så trevlig ja är, så han åkte hem :P eller kanske inte var pågrund av det , eller? :P haha! aja, idag gick jag upp tio , kollade på fridrott och gjorde lite läxor , sedan har jag bara suttit vid datorn , sorterat i mellanåt den stora lådan under sängen , så nu är det fullt med saker i hela mitt rum , mitt rum som var så städat förut , aja , ska ändå "höst" städa snart! Idag har jag också ett konstigt humör , känner mig trött,borta, , bara helt konstigt , inte för jag är på dåligt humör,men när någon pratar med mig så är jag typ på andra sidan världen , jag hör dem men får inget ord ur munnen , det tar bara stopp ! aja ,.
Ska väl snart dra mig från datorn , dra mig till duschen , sätte på mig pappas kläder ( jag trivs bara bäst i dem ) och sätte mig i soffan där jag sedan ska äta en god middag och sedan kolla på CSI och sova ..
ska bli gott , sen i morgon är det skola som vanligt och mera skoljobb , jag som aldrig gör något . höhö
efter skolan blir det bara att dra hem och fortsätta att göra mera skoljobb, men ska bli gött sedan när jag åker i väg till Tunisien , Bara en vecka kvar nu (: känns underbart , behöver komma hemifrån ett tag , andas in ny luft , behövande!!
Saknar Emil också , vill bara han ska ligga här brevid mig , klia mig på ryggen och andas in i mitt öra .
kommer bli hemskt när jag åker bort , tur finns telefoner och datorer !!  annars skulle ja bli knäpp!
Snart är det ett år sen vi blev tillsammans , 15 september 2006 .
alltså om 13 dagar (;  nej, nu ska jag försöka få mitt rum att se något bra ut :P hejs !!

image161
Till top