Mamma till Millie&Loa

Nu är det snart dags

Allmänt Permalink1
Jag vaknade, du drog dig upp på mig och så kollar jag åt höger och där sitter en alkis ! ( xD )

NU är det jullov som sagt, jultomten har varit hos mig och jag har fått en massa paket, som tex Wii, Massagestol, biljett till beyonce , kläder, pengar , grejer till lägenheten och så. Var en bra jul som slutade med wii till fem på natten :)
juldagen drog jag på fest på kalssonsväg :) och där har mina andra dagar också spenderas :) Det har varit mysigt måste jag säga! Idag drar jag till kd, bio med Elina och kommer några andra ner också ? skulle faktiskt vara kul .
Aja , är sjuk också., hög feber, förskyld och ont i halsen, är väl inte det roligaste kanske. men orkar inte ligga hemma och sova för att bli frisk, men får hoppas jag blir bättre innan nyår iaf! nej nu ska jag packa klart , åka och handla och sedan ta bussen som tar mig vidare till min lägenhet i kd, fan vad jag längtar efter min säng där :) Hoppas ni alla haft en bra jul .
PUSS ♥

Har du en famn för mig

Allmänt Permalink2
Idag är Denise hemma ifrån skolan, vaknade i morse av att rummet snurra och att rösten inte fanns kvar , så tänkte hoppa över skolan i nån timme, men runt tio bestämde jag mig att stanna hemma hela dagen. för provet vi skulle ha idag kunde jag få göra i morgon, så då stannar jag hemma och vilar upp mig inför fredag!
Igår var jag med emelie och Johanna till Ikea , efter det gick jag till Emelie och Robert :) klippte dom båda och sedan åt jag lite fruktsallad innan jag drog hem igen. :) Just nu håller jag på att städa ihop lite i lägenheten, syster kommer sen så tänkte slänga med henne hem lite grejer inför jullovet. tur de , för annars hade jag suttit i en full buss med fyra väskor. de är ju inte så trevligt kanske .. Ska mysa lite med Emelie sen. hon har lovat attt följa med mig å panta flaskor, insåg förut att jag hade en full ikea kasse så den måste bort .. sen så ska vi på hårvisning ikväll, ska bli skoj :)
Tänkte slänga upp lite bilder på lägenheten nu när jag fått bord och allt :P rummet är väl inte klart men just nu ser de ut såhär . NU ska jag laga mat och sedan hoppa i duschen. PUSS ♥

uscha!

Allmänt Permalink1

Var ett tag sen jag skrev här sist. har hänt en massa .. 
Skyltsöndan - då jag var modell för dolce vita . SÅG NI MIG?
måndag -
umgicks med Emelie G. Hade riktigt mysigt :)
Tisdag -
mysdag i skolan, bergvik med emelie P och johanna
Onsdag -
hem
Torsdag -
Spring awakeing , elina mys över hos mig
Fredag -
mys med familjen
Lördag -
Örebro , julhandla och fest 
Söndag -
till kd
Måndag -
hem
Tisdag -
klippt lena och älvan hela dagen med elino
min intresant vecka . jag har besämt mig själv för att inte skriva så ingående i min blogg. vi får se hur de blir med det ;)
snart kommer lisa hit med pengar , blir nog mys en stund med henne om jag får som jag vill , sedan mat och snark. i morgon blir de den tidiga bussen till kd , har mysdag där i morgon, sedan blir det mys med Emelie P efter skolan.. Torsdag lussevaka och spexet på sundsta.. kul :) sedan helg igen! vet inte vad som kommer hända, men förhoppningsvis får jag mysa med min SARA hela helgen! jag har verkligen saknat den tjejen , grymt mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Denise kommer inte vara inne på datorn så mycket ett tag framöver. men ni når mig på mobilen :) PUSS ♥

Till top