Mamma till Millie&Loa

Har du en famn för mig

Allmänt Permalink2
Idag är Denise hemma ifrån skolan, vaknade i morse av att rummet snurra och att rösten inte fanns kvar , så tänkte hoppa över skolan i nån timme, men runt tio bestämde jag mig att stanna hemma hela dagen. för provet vi skulle ha idag kunde jag få göra i morgon, så då stannar jag hemma och vilar upp mig inför fredag!
Igår var jag med emelie och Johanna till Ikea , efter det gick jag till Emelie och Robert :) klippte dom båda och sedan åt jag lite fruktsallad innan jag drog hem igen. :) Just nu håller jag på att städa ihop lite i lägenheten, syster kommer sen så tänkte slänga med henne hem lite grejer inför jullovet. tur de , för annars hade jag suttit i en full buss med fyra väskor. de är ju inte så trevligt kanske .. Ska mysa lite med Emelie sen. hon har lovat attt följa med mig å panta flaskor, insåg förut att jag hade en full ikea kasse så den måste bort .. sen så ska vi på hårvisning ikväll, ska bli skoj :)
Tänkte slänga upp lite bilder på lägenheten nu när jag fått bord och allt :P rummet är väl inte klart men just nu ser de ut såhär . NU ska jag laga mat och sedan hoppa i duschen. PUSS ♥

#1 - - sara:

vad fint du har de:) jag vill hälsa på snart

#2 - - Mikkiz:

fin den var, du köpte den va, känner igen den från ngn sida: P

Till top