Mamma till Millie&Loa

nu är det igång igen!

Allmänt Permalink0
Klockan är tio i fyra på morgonen och jag kan inte sova!
Skulle göra vad som helst för en sömn just nu, men de j*vla drömmarna jag har kan inte sluta! Jag hatar att vakna med den känslan jag har när jag slår upp ögonen, att tårarna bara rinner och att jag inte kan sluta föräns jag har sagt till mig själv att de bara var en dröm och inget mer, Men idag efter att ha dröm denna dröm ett antal gånger ( jag lovar er, de är inte 3 gånger, de är 20 ), så är jag inte säker längre. Vad ska det betyda när jag aldrig kan sluta drömma dessa drömmar!? Och jag hopppas verkligen att det aldrig slår in heller, för de sägs ju att drömmar slår in. Och helvete heller att ska de slå in!! Uuhh jag blir så sur! Jag vill bara sova nu!! och de går verkligen inte, kroppen skakar som ett asplöv och ögonen svider.. Nej, nu ska jag tänka på annat, ska få i mig lite mat i magen, blev hungrig att sitta uppe. Sen ska jag kolla mina mail, Sa nej till lägenheten som jag skulle kolla på igår, istället ringde en och sa att han hade en lägenhet, men de var bara det att han hade en som ville ha den för länge sedan och var tvungen att kolla med honom först om han ville ha den nu med, men efter helgen skulle han ringa tillbaka och säga om jag fick den eller ej, Den ligger i så fall på färjestad,lät skit bra iaf! så får hålla tummarna, för lägenhet vill jag ha NU !!  Nej nu ska jag göra ettt till försök att somna om! Helt sjukt faktiskt så ska älskling snart upp och jobba han, medan jag snart ska sova. Tycker så synd om honom! Han åkte ifrån mig igår vid tolv, och så ska han upp fem! Jag ska mysa med honom sen och göra honom glad! :) Nej, godnatt igen Allla .


// Från en sömnig, sluddrig Denise

nya tider

Allmänt Permalink0
NU är klockan tjugo minuter över sex på morgonen och jag har nyss kommit hem från Emil!
Var tvungen att kolla mina mail innan jag går och lägger mig igen!
Ska nog på visning på en lägenhet ikväll, får se hur jag gör! Den verkar väldigt liten och som om det är typ " inneboende"hos någon, så vet inte om jag ens känner för att åka och kolla.
Menmen! iaf något!! Igår hade jag väldigt mysigt måste ja säga! Emil kom till mig som sagt efter jobbet! eftersom vi inte sågs i måndags så känndes det som de var evigheter vi sågs, var nog de längst vi har varit ifrån varandra denna sommmar! så det var mys när han kom, vi åkte ganska snart till honom. vi åt grillat , mummms :) och sen gick vi till hans mormor. Emíl klippte hennes gräsmattta och jag satt inne och pratade med henne och läste tidningar :) efteråt åkte vi och badade , eftersom hans mormor berättade för mig om ett badställe som hon tyckte var bra. så vi drog med oss badkläder och drog dit och badade, var jätte mysigt ställe. fast vi var inte kvar länge, eftersom emil skulle hem och sova och myggbett är inte roliga! så vi drog hemåt. jag blev vid tvn tillsammans med emils mamma, där vi kollade på allsång på skansen, medan emil var inne på datorn. vi käkade en massa smörgås och sedan blev det lost innnan vi somnade i sängen! var iaf en toppen bra dag :) Nej, nu måste jag äta känner jag, magen skriker efter mat!! sen blir det förmodligen tv och sängen! vi får se vad dagen sen har att bjuda på!

Vad händer för dig idag? :)

Jag gör allt för dig

Allmänt Permalink0
Dagens tanke : Vart tog sommaren 08 vägen?

Nu sitter jag vid datorn igen, som jag brukar göra varje dag vid denna tid, Väntar på älskling, förhoppningsvis så kommer han till mig snart, om jag fattade rätt. Idag har jag "Storstädat" rummet, kändes gött att äntligen få det mysigt igen, fast ska städa lite mera i morgon om jag orkar! Igår innan jag somnade satt jag och tänkte på allt, och jag kan inte fatta att sommaren 08 är snart slut. att jag ska snart börja i en ny skola i kd, i en ny klass och flytta hemifrån! känns skit konstigt. och vart tog sommaren 08 vägen? den sommaren jag skulle festa och mysa en massa, göra saker jag aldrig kommer glömmma!! och nu sitter jag här och vad har jag gjort,. inget! eller jag har myst en massa med emil och de har nog varit de bästa med allt!!!! Nej , nu kom han hit också :) NU Är Denise GLAD!!!
HA EN BRA TISDAG! puss
Till top