Mamma till Millie&Loa

sommar , sommar och sol :)

Allmänt Permalink0
Jag är riktigt jävla glad idag , vet inte varför men jag är på så bra humör  :) känns riktigt gott efter denna vecka, där det hänt en massa tråkiga saker, men jag tror ja börjar släppa det nu :)
idag vaknade ja av att pappa väckte mig ur en dröm , var tvungen att passa ville, så gick ner till honom, men när mimi kom ner så skyndade ja mig och sova , så hon fick ta hand om honom :P haha , snäll jag är ;) när mimi åkte iväg gick jag och ville ut och sola , så det har vi gjort idag, snart ska jag väcka honom eftersom han somnade för ett tag sen , ska iväg å kolla på husvagn idag . ´pappa har sett en snygg en , som han är säker på att han ska köpa nu, men ska se den idag iaf , ikväll hoppas jag på en massa mys med mina kära vänner :) så hör av er :)
nu ska jag klä på mig och väcka gullefjun, skriver mera sen + lite soliga bilder ;) PUSS <3

överallt

Allmänt Permalink0
Jag börjar bli sjukt rädd nu, det är bara två veckor kvar tills vi går ut , inte ens det... jag som längtat efter denna dag och nu känns allt sjuk konstigt. om två veckor kommer jag inte längre gå på asplund, jag kommer inte ha samma klass kompisar eller se allt folk igen , kanske aldrig träffar folket igen!! Och malin kommer jag inte helller se varje dag :( men jag får ta djupa andetag och tänka att de kommer attt ordna sig,för visst kommer de göra det,. eller?
Tittade förut på avslutningskläderna , kände att snart är det dags , och turkiet är inte heller långt borta, jag kommer fan gråta ihjäl mig tror jah , jag som sa att jag inte skulle göra det, men det pirrar fan i magen ., !!! åhhh, sommarlovet är snart här också, kommer nog kännas konstigt i år. nee nu ska jag bara tänka positvit och se framåt , de är ju faktiskt sol. idag ´har jag mysssst med malin, "solade" ute vid södra och åt godis ,sedan passade ja ville,lekte krig :p sen fick mimi ta hand om honom tills jag städat klart rummet, som jag precis gjort, ska ta mig ann hemkundskapen ute i solen,, PUSS HEJ <3


jag är inte ensam , du är ju med mig!

jag vill bara gråta

Allmänt Permalink0

Dagens djupa tanke:
Varför ska kärleken vara så svår? Jag förstår inte.

NU sitter jag i sängen och kollar på lost, har kommit till avsnitt 22 av 29 tror ja de är. inte långt kvar nu, har också hämtat säsong 2 hos syster, så ska kolla på den efter detta, håller också på å funderar på hur jag ska göra hemkundskapen, måste börja med den, eftersom jag inte har mycket tid kvar, får hoppas jag kommer på nåt bra,. Idag har vi haft möte , och de var skojsigt ;) åt tårta och sådära , mycket mys :) nej , nu ska jag kolla på tvn, missar ju saker, Måste också skriva att jag saknar min snutt också. han är i gbg och gör något inför lumpen, men på fredag ska vi mysa :) :) PUSSS
Till top