Mamma till Millie&Loa

jag faller mer för varje dag

Allmänt Permalink0

Här sitter  Denise och sjunger för fulla muggar, ska nämligen sjunga på julavslutningen och skulle tydligen sjunga minst 2 låtar, så här sitter jag nu och väljer för fullt , för de ska tydligen inte vara någon jullåt . så hallelujah ska jag iaf sjunga, men de andra låten , hmm ? aja, de löser sig :) på måndag ska jag träffa alla och planera, träna lite och så! för en gång skull är jag riktigt taggad för det här! de ska bli kul :) Denise ska höja rösten och folk ska ha ögonproppar ;) haha!
Igår hade jag en roligkväll, först värmullen med linnea,sara,josse och jossi, sedan hem till sara där det blev wiie och idol med sara och jossi, (linnea ett tag) kul kul kul :) 
idag har jag varit på innebandy och vi ska inte tala på hur jag mår just nu, usch va hemskt de känndes.. dina blickar , snälla få dom sanna!! aja. nu ikväll vet jag inte vart jag ska vägen än, har en del ställen jag får komma till, men frågan är VILL JAG DET? så ska till malin först, hälsa på henne lite :) 
i morgon tycker jag folk ska befinna sig i hagfors och kolla extra noga efter mig :P haha !
Nu ska denise träna lite mera, sedan dra sig ut. med ett stort leende på läpparna ! haha PUSS ♥

Tro på oss igen

Allmänt Permalink1
Sitter på "pappa" dator. har sutttit här idag och kollat på massa bilder :) lite skoj och se hur mycket folk ändras genom åren. 
Har också suttit med uppsatsen. okej, en hel halvtimme orkade ja kolla på den :P men blev nästan klart också på den korta tiden :) gott! skulle ta mig en långpromenad förut också,. men hann gå till tempo innan mina ben inte orkade mer, fattar inte vad det är för fel. ska nog åka till doktorn och kolla.. folk säger att de kan vara "växtvärk" men jag växer ju inte mer :Ptänkte dra mig från datorn snart och börja packa ner allt för morgondagen. då blir det kd igen för min del. Måste också köpa julklappar.. börjar känna lite panik i mig nu.. men vad ska man köpa? TIPS?föresten kom och kolla på dolce vitas skyltfönster på söndag :) hemligt vad som är där, men ni får ju reda på det om ni drar dit ;) Nu blir det MAT ! PUSS ♥


Nu är denns sötfisen här och bråkar :)

det är något inom mig som slår ännu

Allmänt Permalink2
Nu sitter jag på bussen hem ifrån kd, idag har vi bara haft data i skolan och så har jag varit och sjugit lite inför julavslutningen! lugn dag ! ska inte gå av bussen i hagfors , utan ska fortsätta till kusin i ekshärad, där ska jag plugga och vänta in plastparty som hon ska ha ikväll ! Mer blir det väl inte.
Folk tycker ni ska adda min msn och skicka massa bra låtar till mig :) är i behov av lite ny nu ..
Igår insåg jag för första gången vad som egentligen hänt. det var igår jag verkligen insåg vad jag har gråtit för i snart tre månader, vad jag har gått igenom. Och jag insåg också att de finns inget att göra förutom att glömma och gå vidare. Så mitt nästa steg i livet är nu att sudda ut alla minerna och gå vidare, hur svårt det är .. för jag vet nu att inget kommer bli som förut. de kommer aldrig bli han och jag. Från och mig nu ska Denise aldrig nämna hans namn. ( jag ska försöka iaf ) Faaan va ont de gör.. jag vill ju inte :(
aja .. jag vill hitta på något kul . Jag vill hitta på en massa nytt. Någon som är sugen på att hålla mig sällskap?
Nu ska jag försöka plugga lite ja . PUSS ♥

Jag vill känna kärlek , jag vill känna värme, Jag vill känna att jag inte är ensam och att någon älskar mig för den jag är...
Till top