Mamma till Millie&Loa

Ibland måste man förlora något för att inse vad man egentligen hade

Allmänt Permalink1
Idag är det första dagen på höstlovet ! Känns okej faktiskt , trodde det skulle vara hemskt , men åker till gbg i morgon, så de kommer nog bli skönt ändå :)
Under helgen har jag varit med Malin och Lisa, Malin och jag har tagit en del kort till hennes arbete i skolan och varit duktiga och rört oss :) lisa och jag åt oss feta och myste en massa :) mysigt har det varit iaf :) idag har jag också varit ute och rört mig :) sen så skulle jag testa malins vattenpipa , men jag drog för hårt eller nåt så det började "brinna" i golvet, på mina byxor och på stolen jag satt i :P haha ! men kul var det :) igår bröt också pappa handen :( så nu går han med gips den stackarn. :P aja , Vad mer ska man berätta, Jo till helgen kommer nog en massa folk hit från Karlstad och hälsar på mig :) hihi, de ska nog bli riktigt kul. sen så ska jag festa med mina vänner i hagfors också, så förhoppningsvis blir allt lyckat :) allt känns så himla konstigt, säger som han på tvn : Jag är glad i halva mig, men tänk om jag inte blir glad i hela mig? för känner mig så konstig, jag hänger bara med dagarna,, jag hinner inte ens tänka, för dagarna nu går riktigt fort. vad kommer egentligen hända med mitt liv? kommer jag bli lycklig någongång? kommer allt att bli som förut?
Det värsta är att allt börjar komma tillbaka till mig., snart så sitter jag där igen som jag gjorde för några veckor sen. och jag vill inte göra det! jag vill inte gå igenom det jag en gång har gjort, jag vill gå vidare, jag VILL försöka glömma allt det hemska som har hänt. men som sagt,. det måste ta tid!
Nej, nu ska jag inte skriva så mycket mera, ska snart få mig att packa väskan så att det är klart för i morgon, sen så ska jag hoppa i duschen och kanske ta mig en promenad till :P vi får se vad jag gör för skoj :P
Men hoppas alla har det bra och får ett bra lov! PUSS ♥

Till familjen G
Jag tänker på er varje dag som går.
Jag tänker på er alla.
På hur ni har det och om ni någoon gång tänker på mig. Om ni saknar mig på något sätt?
För även om vi inte fick världens bästa kontakt så mådde jag så bra i er närhet. Ni fick mig att känna mig hemma.
Jag hoppas ni har det bra och är lyckliga allihop. Jag hoppas att vi någon dag kommer ses igen. <3
Jag tänker på er och jag hoppas att jag någon dag kommer att tillhöra er familj igen!
Till top