Mamma till Millie&Loa

Ibland måste man förlora något för att inse vad man egentligen hade

Allmänt Permalink1
Idag är det första dagen på höstlovet ! Känns okej faktiskt , trodde det skulle vara hemskt , men åker till gbg i morgon, så de kommer nog bli skönt ändå :)
Under helgen har jag varit med Malin och Lisa, Malin och jag har tagit en del kort till hennes arbete i skolan och varit duktiga och rört oss :) lisa och jag åt oss feta och myste en massa :) mysigt har det varit iaf :) idag har jag också varit ute och rört mig :) sen så skulle jag testa malins vattenpipa , men jag drog för hårt eller nåt så det började "brinna" i golvet, på mina byxor och på stolen jag satt i :P haha ! men kul var det :) igår bröt också pappa handen :( så nu går han med gips den stackarn. :P aja , Vad mer ska man berätta, Jo till helgen kommer nog en massa folk hit från Karlstad och hälsar på mig :) hihi, de ska nog bli riktigt kul. sen så ska jag festa med mina vänner i hagfors också, så förhoppningsvis blir allt lyckat :) allt känns så himla konstigt, säger som han på tvn : Jag är glad i halva mig, men tänk om jag inte blir glad i hela mig? för känner mig så konstig, jag hänger bara med dagarna,, jag hinner inte ens tänka, för dagarna nu går riktigt fort. vad kommer egentligen hända med mitt liv? kommer jag bli lycklig någongång? kommer allt att bli som förut?
Det värsta är att allt börjar komma tillbaka till mig., snart så sitter jag där igen som jag gjorde för några veckor sen. och jag vill inte göra det! jag vill inte gå igenom det jag en gång har gjort, jag vill gå vidare, jag VILL försöka glömma allt det hemska som har hänt. men som sagt,. det måste ta tid!
Nej, nu ska jag inte skriva så mycket mera, ska snart få mig att packa väskan så att det är klart för i morgon, sen så ska jag hoppa i duschen och kanske ta mig en promenad till :P vi får se vad jag gör för skoj :P
Men hoppas alla har det bra och får ett bra lov! PUSS ♥

Till familjen G
Jag tänker på er varje dag som går.
Jag tänker på er alla.
På hur ni har det och om ni någoon gång tänker på mig. Om ni saknar mig på något sätt?
För även om vi inte fick världens bästa kontakt så mådde jag så bra i er närhet. Ni fick mig att känna mig hemma.
Jag hoppas ni har det bra och är lyckliga allihop. Jag hoppas att vi någon dag kommer ses igen. <3
Jag tänker på er och jag hoppas att jag någon dag kommer att tillhöra er familj igen!

du får inte

Allmänt Permalink6
den låten sitter fast i mitt huvud, de känns som hon sjunger ifrån mitt hjärta. mina tankar.. helt sjukt!
iaf så har jag inte skrivit här på ett tag, har försökt få mig ur det gamla livet och börja om på nytt. Mina skuggor börjar sakta försvinna, de finns kvar men jag kan iaf röra mig utan att dom hela tiden finns där , om ni förstår vad jag menar!?
Jag bor som sagt i kd nu , är hemma en gång i veckan och en dag på helgen typ, eller det har blivit så nu dessa två veckor som gått sen jag flyttade hit, jag trivs som fisken i vattnet. Karlstad får mig att inse att det finns faktiskt mer att se och uppleva. Den får mig att börja andas igen och inse att jag faktiskt kan klara detta. att jag kan gå vidare, men som sagt är det långt kvar till dess, men jag är iaf på första trappsteget :) Dagarna rulllar riktigt fort på och snart är första termin klar :) jag trivs jätte bra i klassen, älskar mina underbara tjejer i klassen och gillar lärarna och allt man kan kolla på :P haha ! på dagarna blir det massa mys med vänner , sova och sedan en ny dag. känner att jag inte hinner med mer, på helgerna är jag med mina vänner som bor kvar i hagfors, myser tillsammans med dom så mycket som det går! och självklart med familjen som jag inte hinner se så ofta. Men jag allt klarnar upp mer och mer , klart att det är jobbigt, jag tänker hela tiden på allt som hänt och det kommer nog alltid finns ett ärr i mig. men jag lever iaf och tar mig igenom dagarna, och det är jag glad för ! för utan alla mina underbara vänner, skulle jag nog inte sitta här idag! tack för att ni finns och lyssnar på mig :) Som sagt så bor jag i min etta på färjestad, trivs underbart här ! lägenheten är helt sjukt bra! kommer bilder längre fram om ni vill se den, eller så är det bara att komma å hälsa på mig :)
Nu ska jag borsta tänderna, lägga mig under täcket och mysa! i morgon är det en ny dag och en ny dag på en ny vecka :P Dags att gå upp och börja jobba igen :) PUSS ♥

Jag gör iaf det bästa av situationen!

Just ja , igår tjänade jag 150 kr för att jag sjöng ;) haha !en del av lägenheten när vi flyttade in alla grejer,  har mera grejer och i ordninggjort nu men :)
visst är fönstret helt underbart :D?
Till top