Mamma till Millie&Loa

Nämen !

Allmänt Permalink0

Snart blire myskväll med mina flickor :) de gillar vi !! Men först ska jag klippa lite ! PUSS  ♥

Amen

Allmänt Permalink2

Har lagt in lite bilder i datorn . Så tänkte visa lite outfit jag haft de senaste dagarna . Från bilresan till växjö. i karlskrona och i Malung då vi var på EMD . Lite roligt tänkte ja  ;)


VÄXJÖ .......... BILRESAN................ MALUNG........

måste säga att bilderna är lite dåliga, har fått krympt bilderna .. och titta hur magen försvann då jag hade den vita t-shirten, det var när jag inte åt något när körtelfebern var som värst ! ;) men nu är magen tillbaka igen! haha

Det är inte lätt att hitta sina vingar och flyga iväg

Allmänt Permalink1
NU sitter jag i karlstad.. känns underbart att komma hem igen. till min verklighet. Jag gillar verkligen min lägenhet, den passar mig så bra och den är super mysig verkligen, men jag skulle verkligen döda för att få en stor plattTV. det är nog det enda som saknas här.. klart att de funkar med den jag har men en stor platt en skulle verkligen sitta perfekt, men man kan ju inte få allt. Men förhoppningsvis så får jag en till hösten.. hoppas hoppas jag är tur ! ;)
I morgon har jag prov och jag har inte tränat ens , men tror de kommer gå bra ändå, vi har haft det så mycket så de sitter kvar i hjärnan, eller får hoppas det , tänkte kolla igenom alla frågor innan jag lägger mig. och det är ganska snart det !
börjar bli lite trött nu faktiskt . skola är det i morogn också. inte varit där på tre veckor nu och det känns ,. jag har inte kommit in i det än. jag har inte kunnat sova på över en vecka nu. så förmodligen blire ingen sömn i natt heller, men ska klara skolan i morgon ändå. jag orkar inte vara hemma och vara sjuk. det är bättre att jag gör något nu när jag är pigg och smärtorna mindre ! Idag på media så köpte papi en ny mobil, jag fixade halebob istället för telia som jag haft förut, mamma köpte en ipod och pluto ( dammsugare) bytte namn till Gerda. Något mamma sa att jag var tvungen att nämna . Haha . Så något blev det att. det konstigaste med denna resa var att vi inte handlade något som har med kläder, väskor och skor att göra, något som alltid händer i våran familj , eller ojdå,. jag köpte ju en bikini :P aa men inget mer iaf ! men Nu blire lite plugg och sängen för min del! GODNATT  ♥
Till top