Mamma till Millie&Loa

Jag ska hitta dig

Allmänt Permalink3

Ikväll blire fest, fest och ännu mera fest.. Vem ligger först ? Vem sitter sist? 
Kommer nog bli mycke skratt ikväll, mycke galenskaper.. Men någongång måste man prova. Eller hur?! 

Tjejer är ni taggade? :)

BTW  till dig som ville veta vad jag hade på mig förra helgen! Detta var min outfit.
Syns kanske inte så bra, men Mörka jeanstajts från MQ , Svart linne från GINA och silver/svart sidén jacka från GINA

Ikväll kör jag nog på en softare klädstill , mina nya bojjijens ( streeet, ginos, hiphopp, you name it )och  ett vanligt brunt linne . Kommer bilder längre fram när jag får dom! Lovar ;)

NU SKA JAG TAGGA INFÖR KVÄLLLEN !!!!!!!!! Önska mig lycka till att de kommer gå bra :) 

PUSSI ♥

gå på led

Allmänt Permalink2

Jag lovade att bilder från mina senaste nyinköpta plagg skulle visas idag. men pappa och mamma har med kameran till norge och min kamera har inge battteri (hittar inte laddaren) så det får bli längre fram ! Ikväll har jag planer , tror de skulle bli riktigt kul faktiskt om alla är med på det ;) men innan kvällen kommer så ska jag klippa Daniel, dammsuga rummen, städa mitt rum och packa lite inför kd, för snart är det skola igen! men de ska bli kul, träffa mina goa klasskamrater igen och EMELIE ! den tjejen saknar jag grymt mycket! Nästa helg blire det ingen fest för mig, för då ska jag tagga inför eksilstuna.. vad tiden går fort asså. Snart är det pratik igen och efter det påsklov, sen är det inte alls länge kvar tills sommaren! gott :) jag har kramp i ryggen, gjorde nåt konstigt förut och nu är jag helt stel.. Någon som vill komma hit och fixa min rygg! du är välkommen ;) 

HIttade dessa snygga kuddar på hm:s nya inredningskatalog .. 
Så dessa två snygga färger vill jag ha på mina kuddar, dessa är mitt nästa köp!
29 kr st , billigt och BRA :) kika in du med på hm.com

Detta snygga linne ska också bli mitt! Från åhlens . SÅ snyggt nu när solen börjar komma fram :)

 VAD TYCKER NI ? :)

PUSS ♥

 

 

 

 

Se de på en ljusa sidan

Allmänt Permalink1
varit i göteborg som sagt. Var mysigt! Åkte till Allum igår och handlade lite kläder, bilder kommer i morgon. Tänkte faktiskt vara duktig för en gångs skull och visa vad jag köpte.. :P Bilen gick sönder igår natt också. så Carl fick komma och hämta oss, sen kom kusinerna och mötte upp halva vägen, så istället för att komma hem åtta så kom vi hem 2 :P men de var skoj ;) idag har jag solat, klippt tage och tjänat massa pengar ( försenad födelsedagspresent) kan ju säga att de kom till mig perfekt ;) Funderar på om jag ska ta mig en jobbigtur innan jag hamnar i sofffan . Måste börja att träna nu. har sagt det flera gånger, men nu ska det bli skärpning..  I morgon blir jag ensam igen, flera helger nu som mamma och pappa lämnar mig,. har aldrig hänt förut och de ska ju hända då man är ensam också. så ska försöka hitta mig någon tills i morgon ja, någon som vill hålla mig sällskap :) Nej.. ska göra min fredag till något bra nu ja! PUSSS ♥
Till top