Mamma till Millie&Loa

gå på led

Allmänt Permalink2

Jag lovade att bilder från mina senaste nyinköpta plagg skulle visas idag. men pappa och mamma har med kameran till norge och min kamera har inge battteri (hittar inte laddaren) så det får bli längre fram ! Ikväll har jag planer , tror de skulle bli riktigt kul faktiskt om alla är med på det ;) men innan kvällen kommer så ska jag klippa Daniel, dammsuga rummen, städa mitt rum och packa lite inför kd, för snart är det skola igen! men de ska bli kul, träffa mina goa klasskamrater igen och EMELIE ! den tjejen saknar jag grymt mycket! Nästa helg blire det ingen fest för mig, för då ska jag tagga inför eksilstuna.. vad tiden går fort asså. Snart är det pratik igen och efter det påsklov, sen är det inte alls länge kvar tills sommaren! gott :) jag har kramp i ryggen, gjorde nåt konstigt förut och nu är jag helt stel.. Någon som vill komma hit och fixa min rygg! du är välkommen ;) 

HIttade dessa snygga kuddar på hm:s nya inredningskatalog .. 
Så dessa två snygga färger vill jag ha på mina kuddar, dessa är mitt nästa köp!
29 kr st , billigt och BRA :) kika in du med på hm.com

Detta snygga linne ska också bli mitt! Från åhlens . SÅ snyggt nu när solen börjar komma fram :)

 VAD TYCKER NI ? :)

PUSS ♥

 

 

 

 

#1 - - Memmelii:

Jag saknar dig med Gullet!<3 Nu sitter jag i min ensamhet i Stöllet och skulle hur gärna som hellst vilja vara med dig/er:P Hehe Vi får höras imorgon. Tänkte ringa nu,men du "sover" nog nu:P hahaha

#2 - - Elina:

har inte sett detta förut, men de där linnet finns inte kvar på Åhlens =/ Inte i kd i alla fall. För anna köpte det i höstas och då fanns de bara 3 kvar! Men snyggt som fan är de :)

Till top