Mamma till Millie&Loa

Naturligt gott

Allmänt Permalink2

Jag måste börja ta hand om mig själv, ta hand om mitt ansikte lite mera.
För jag orkar aldrig tvätta bort sminket på kvällarna innan jag går och lägger mig och de sliter så fruktansvärt på ögonfransarna, Så nu har dom gått av :S plus att jag aldrig haft dålig hy, men nu börjar de att bli andra bullar tror ja .. Ne det blir mitt nyårslöfte. tvätta bort sminket efter dig Denise!!
Tänkte slänga in hur min sminkning ikväll blir . Före och efter bild.


FÖRE                                                                       EFTER                                             

Jag vet, jag kan inte ofta vara seriös på bilder. men tänkte iaf berätta vad jag har  för smink på mig.
Först har jag covermix (make up-store) runt ögon och näsa , sedan ett tunt lager foundation ( nivea ) över det har jag borstat på lite med puder ( nivea ) på kinderna har jag rouge ( Make up-store ) och på hakan och näsa. Ögonbrynnen är målade med en ljus ögonbrynspenna ( isadora ) och ögonlocken är målade med vitskimmer, guldskimmer, brun och lila ögonskugga. ( isadora och make up-store) och sist så har jag macara på ögonfransarna ( nivea ) En enkel och snabb sminkning med som förändrar rätt mycket och kan både användas till vardags och fest. Så blir min sminkning ikväll. Kvällens outfit blir mina mörka jeanstajts (MQ) och till det min svarta sidéntop (cubus) . NU ska jag fixa maten som blir min favoritmaträtt. kycklinggryta med pasta! Emil är du avundsjuk nu eller ;) till efterätt blir det tårta iaf . Mumms! Sista dagen som 16-åring då. egentligen inget speciellt men ändå så känns det konsigt på nått sätt ! aja.
NU ska jag fortsätta fixa här innan folket kommer och firar mig ! PUSS ♥

GHD , det nya med ännu bättre

Allmänt Permalink0
Idag har vi haft styling i salongen och jag måste skriva om produkten vi använde och vertygen!

GHD, märket som "alla" kända använder och "alla" stora tv-serier.
Vi fick testa det idag och SHIT va jag gillar det!
Det finns tre olika storlekar på stylingjärnet. Det minsta kostar 1749 kr , det mellersta 1849 kr och 1949 kr för det största. Men då kan jag lova er att det är värt att lägga så mycke pengar på ett sånt här järn.
När man använder något med värme, som t.ex. platttång, locktång så är ligger värmen runt 220-240 grader. Ett hår klarar bara av värme som är under 200. Därför sliter det grymt mycket på håret. Detta järn ligger runt 180-190 grader, därför skadar det inte håret. det sliter inte eller bränns av. Det skyddar! Något som är bra. När man använder detta järn så får man inga småhår som flyger åt alla håll, utan håret "limmar" ihop sig! något som gör att håret får mycke mera glans. När man använder värmevertyg. så måste man ha ett värmeskydd. GHD har ett värmeskydd som verkligen fungerar och det ger resultat. Ett värme skydd som alla andra märken också har ,skyddar ocks mot värme och skyddar håret för att brännas av. Men med det här så känner man verkligen resultatet. Det bränns inte och det framhäver hårets färg och glans. Man kan göra ett test för att se skillnaden. Då gör du såhär:
Spruta på ena handen GHD´s värmeskydd, Ta en fön och föna på den hand du inte har GBD på. ta tid , hur länge tar det tills det bränns. Sedan tar du fönen och fönar på den hand du har GHD´s värmeskydd. Hur länge tar det tills det blir varmt och hur känns det när du fönar? Du kommer verkligen känna skillnad! Så detta är något du måste testa, du kommer fastna för det dirket , jag lovar dig!

Vi fick idag lära oss en massa stylingtips som man kan göra med ett GHD stylingjärn. Jag fattar inte hur man kan få så snygga lockar med ett järn, men de kunde man visst. Ska visa er en bild på hur mitt hår såg ut efter dagens lektion. dock finns inga bilder på alla lockar man kunde göra med järnet men på annat man också kunde göra :)
Som mitt hår : där gjorde de olika slagsflätor och värmde på. SÅHÄR blev resultatet :

 Fixad av Elina och Johanna

GHD´s stylingjärn och värmeskydd!
Något NI måste testa. NI kommer fastna för det. Jag säger bara såhär : Ge mig, GE MIG!!!

Jag är träffad

Allmänt Permalink1

Usch, jag höll på att plocka lite i lägenheten när alla började snurra, så fick sätta mig ner ett tag och då började jag skaka som hell.. lite läskigt och jobbigt. så nu sitter jag här och tar en pause. Efter att jag städat klart så ska jag ta mig en promenad md Emelie, ska planera för nästa helg födelsedagsfest :) Nu ska jag försöka resa mig upp igen och städa .
PUSS ♥

Till top