Mamma till Millie&Loa

ovan dig och mig

Allmänt Permalink0


shit vad tiden går fort. snart är det januari .. och det känns nästan som året börjat.
Året har varit bra. Det började med att jag fyllde 18. Hade ett bra födelsedagskalas med mina kära, vilket ledde till allt för många minnesluckor ( för de andra ) kan ju bara betydda en grej de..
året har gott med en skön sommar med sverige tripp. Börjades med min snos och avslutades desamma.. Sen kom Meja till ( fick ännu en systerdotter till familjen ) skolan började och hösten har betytt min första sambotid, vilket har varit helt underbart. Detta år har jag och min snos kommit ännu närmare varandra och verkligen visat vad kärlek är och vad det betyder. Slutet av året har handlat om jobb, framtid och om genenskap. Vad viktigt det är..
2011 kommer betyda dalar och toppar., året kommer vara upp och ner . NU ska man inse hur vilket verkligen är. kämpa sig och slutligen kämoa för att inte stå där arbetslös när studenten är över. jag ser verkligen fram emot året och jag ska visa , visa alla att jag också kan lyckas :)

nyår kommer spenderas i Göteborg. Storstaden nr 2 med två av mina systrar och deras pojkvänner och sjävlklart min egna snos.. Kommer bli ett bra, lugnt och annorlunda nyår, men även väldigt skönt..
Sen efter helgen börjar det hela ... jo jag längtar men de kommer bli tufft !!

PUSS ♥


GE mig sommar.. !! men när jag tänker efter.. shit till sommaren är jag fri från skolan. fast fri, jobbet och verkligheten börjar ... åhh jag blir nervösss .. Ge mig allafall maj och studentresan, turkiet ... värmeeeeeTill top