Mamma till Millie&Loa

kan du förstå att jag vill ha kärlek tillbaka ?

Allmänt Permalink0Sitter i Falkenberg nu och här ska vi stanna tills måndag.
Skulle tagit en tripp till Ullared, men ist läggeer jag mig ute och solar så får det bli en tripp i morgon ist när vi är mer tid.
Ska ha räkmys ikväll också, Emelie, Carl och Marlene har ju kommit hit också. mysigt sitta i förtältet och ha det bra !!
Förhoppningsvis går dagarna fort. men ändå så vill jag inte det. vill ju vara kvar här borta och leva livet. njuta av allt , kunde ha sol/bad dagar och sånt mys. men tre veckor utan min snos blir förmycket, det får räcka med att vara borta en vecka , hemma en vecka och sen iväg en vecka till utan honom.. så blir hem och jobba lite nu och iväg igen sen..
Nej ska skynda mig ut innan solen försvinner. PUSS ♥


<3

Allmänt Permalink0

Drömmar kan visst slå in, det vet jag!!
För jag har hiittat min dröm man. Någon som får mig att må bra varje dag. Någon som är som mig och någon jag är riktigt lycklig med. Jag är den lyckigaste som finns och är lyckligt lottad att få tillbringa all tid med honom.
Jag har hittat den person jag vill dela mitt liv med. Dela alla dagar med och den jag vill se världen med.
Uppleva alla saker med. Den jag vill bo , få barn och köpa hus med. Ja allt som framtiden har att ge.
Jag älskar dig mest av allt älskling. Jag hoppas du vet om hur mycket du betyder för mig och hur glad jag är för att du är just den du är och att du är min ♥


underbart

Allmänt Permalink0


Idag blev det ingen tripp till köpenhamn, ist blev det vägen ner och bort till Ystad. det vill säga : Landskrona , Helsingborg, Malmö, Falsterbo, skanör, Trelleborg, Smygehuk , Lund och såklart Ystad. och små ställen i mellan!
Det har varit en bra dag :) och nu avslutade vi den med räkor, musslor, fäskpotatisröra, kräftröra mm , mummms :)
I morgon ska vi ta det lugnt med sol och bad och avsluta den kvällen med show i Helsingborg.. NU ska jag se lite på film innan jag somnar.. PUSS ♥
VID BRYGGAN I HELSINGBORG
Till top