Mamma till Millie&Loa

Jag ger dig allt jag har

Allmänt Permalink0


Var inte rädd, jag går bredvid dig. Kom ta min hand, jag håller i dig här i min famn. Kan du våga tro? Sänk dina murar. Jag ger dig ro för att jag älskar dig. Så som du är och jag vill ge dig allting jag har och låt mig få bära dig när du är svag. För du betyder allt för mig. Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Nu är jag din och nu kan jag andas. Här blir jag kvar för här vill jag stanna. Se på oss nu, livet är vårt. Ser du den framtiden som vi kommer få? För att jag älskar dig så som du är och jag vill ge dig allting som jag har.
DU ÄR ALLT FÖR MIG !! ♥

Snälla säg JA

Allmänt Permalink0Vet ni något grymt konstigt?
Jag saknar min snos. haha . helt sjukt egentligen eftersom det var i morse jag såg honom. men nyss så fick jag en tony attack.. och inte kul heller när de kommer inpå sådär men det är bara att bita i det ;)

påtal om golf ( Madde ser du ;) så är jag helt slut efter dagen, jobbat häcken av mig men gott så syns det sen på löningen. men det var verkligen inte att leka med. Men dagen är inte slut ändå för nu ska jag ta mig en tripp upp till rummet och städa där. packa väskan inför våran resa också så den är klar. för tror inte jag hinner det någon mer dag. vill ju ha tid och planera in vad som ska med. Bara att nu måste vi få in vilken dag vi ska åka. egentligen borde vi åka ikväll men det känns så inpå och jag har en lägenhet som måste fixas i morgon med, tror det lutar på att vi åker över helgen ist. Ja det syns väl.  Nej dags för att dra mig vidare härifrån. PUSS ♥

AIRPLANES

Allmänt Permalink0


jag har blivit helt galen i den låten! spelas om och om igen och jag blir så lycklig när jag hör den :)

Midsommar 2010 är över och jag har haft det riktigt roligt och mysigt, ovanligt mot alla mina andra år. då jag nog mest suttit och glott. men i år så var det lite mer än så. lite väl mycket kanske men aja får inte tänka så jag hade kul och så får de va :) igår var det parmys ( + Albin ) vid petters sommarstuga. det är najs. Jag och älskling sov inte över, kände att vi borde vila upp oss hemma och det gjorde vi kan jag lova 12h sömn , helt underbart och när vi vakna fick vi jättegod mat av maggan! ja en bra helt enkelt. nu tänkte jag sätta på mig bikinin, invänta snos och så blire fisking och solning :) under veckan åker vi också på en mini semester som det ser ut. komma bort lite när man är ledig. Kommer inte bli bättre än bra. PUSS  ♥
Vi kan väl kalla att jag är en stor stjärna . Varför inte ?
Till top