Mamma till Millie&Loa

det börjar kännas nu

Allmänt Permalink1

Gud va gott det ska bli med sommarlov och sen bara ha ett år kvar i skolan. Få ut och göra det man verkligen vill. äntligen få jobba som frisör :) en sten släppte idag också, hade matteB prov och jag hoppas jag klarade det. vill inte göra om det. till veckan är bara det "jobbiga" kvar. två redovisningar och två engelska nationella, tror nog bara det återstår. underbart :) i helgen väntar roliga saker faktiskt. Har massa som ska klippas, det är också marknad och morsdag. Tror på en solig och bra helg :) sitter och tänker lite på UF . Vill börja få det uppklarat, vad ska man göra, med vem? jag är verkligen taggad över detta och vill börja nu. frågan är. är någon lika taggad och vill vara med? jaa det återstår. nej nu ska jag vara duktig och fixa lite här. PUSS ♥

jag vet inte ja

Allmänt Permalink0Började halv tre idag,. helt underbart! hade matte och det var bara bra det. behöver all träning jag kan få nu., vill verkligen klara den kursen. får be till gud att han är med mig bara ;)
Är hos mimi nu, ska snart ta en promenad in till stan och gå på the last song., jag har väntat !! Tror det är en Denise film det och folk säger att den är riktigt bra,. så jag tror på det jag!
PUSS

KOM

Allmänt Permalink0

Just nu känner jag mig ensamast i världen.. Busstiderna suger, regnet öser och åskan går för fullt. Älskling har åkt till hemstaden, sittter ensam i lägenheten långt ifrån allt och allt känns bara depp..
ÅHHH tur att det är helg snart, Två lektioner i morgon bara. sen åker jag hemåt och myser med min snos igen!
kan inte förstå att man aldrig tröttnar på varandra så mycke som vi ses, jag blir ist ännu mer kär.. nog om det kanske.. Tänkte laga mig mat nu och under tiden plugga lite. Ska sedan träffa Emelie .. Får se hur vi gör, nu när detta väder inte är det bästa. NEJ nu börjar lamporna blinka,, snälla bli inte strömlöst, inte när jag är ensam!! KOM HIT ÄLSKLING !! PUSS ♥
Till top