Mamma till Millie&Loa

helt försvunnen

Allmänt Permalink0


oj vilken helg .. I fredags var det klassfest och johnossi på nöjes. helt galet och i slutet fick jag inte med mig min jacka hem., efter många tårar så fick jag den tillslut .. tack :) resten av helgen har bestått av mys.. bara tagit det lugnt och de var behövligt. men frågan är hur denna vecka kommer sluta.. tycker synd om tony redan att han ska stå ut med mig denna vecka, får hoppas de inte blir som jag tror :P
i morgon blir de buss tidigt till karlstad. hur ska jag orka? evigheter som jag åkte buss och speciellt på morgonen. tur att de finns mobil och att jag har lätt att sova..

måste också sätta mig och plugga också, två religongrejer som ska vara klara och en svenska grej, får hoppas de går fort. tur att man inte ha mer prov innan jul iaf..
och JA , just de.. sista veckan i skolan detta år också, helt sjukt va tiden går fort, sen är det 3 veckor praktik .. JULLOVET närmar sig.. åhh va gott de ska bli..

PUSS ♥där uppe i himlen sitter du nu och kollar ner på oss. Vacker som du är och jag hoppas du är frisk och mår bra .. idag skulle min älskade saknade hund fylla 12 år. jag saknar dig så fruktansvärt mycket ska du veta.. <3
Till top