Mamma till Millie&Loa

helt försvunnen

Allmänt Permalink0


oj vilken helg .. I fredags var det klassfest och johnossi på nöjes. helt galet och i slutet fick jag inte med mig min jacka hem., efter många tårar så fick jag den tillslut .. tack :) resten av helgen har bestått av mys.. bara tagit det lugnt och de var behövligt. men frågan är hur denna vecka kommer sluta.. tycker synd om tony redan att han ska stå ut med mig denna vecka, får hoppas de inte blir som jag tror :P
i morgon blir de buss tidigt till karlstad. hur ska jag orka? evigheter som jag åkte buss och speciellt på morgonen. tur att de finns mobil och att jag har lätt att sova..

måste också sätta mig och plugga också, två religongrejer som ska vara klara och en svenska grej, får hoppas de går fort. tur att man inte ha mer prov innan jul iaf..
och JA , just de.. sista veckan i skolan detta år också, helt sjukt va tiden går fort, sen är det 3 veckor praktik .. JULLOVET närmar sig.. åhh va gott de ska bli..

PUSS ♥där uppe i himlen sitter du nu och kollar ner på oss. Vacker som du är och jag hoppas du är frisk och mår bra .. idag skulle min älskade saknade hund fylla 12 år. jag saknar dig så fruktansvärt mycket ska du veta.. <3

vilken tid?

Allmänt Permalink0

Snabbfakta:
Namn:
Denise Sjöström
Ålder: 18
Bor
: Värmland
Civilstånd: Sambo/superkär
Familj: 
pappa,mamma och tre äldre systrar 
Gör: pluggar mitt sista år som frisör

Varför började du blogga?

- jag började nog för att en del andra som jag kände gjorde det. Sen ett bra sätt av att skriva av sig. Sen blev de bara mer och mer och nu är det 3,5 år som jag skrivit nästan dagligen, och det är en dos. en bra dos.. 

 
Vad har du för syfte med din blogg?
- Jag vill skriva och berätta saker. men har egentligen bara som syfte att skriva "till" mig själv. Nästan som en dagbok. roligt att gå tillbaka sen i tiden och tänkte : just ja. såhär var de ja eller det var då jag gjorde det m.m. . men klart om folk gillar och läsa, det gör mer att man fortsätter. och då växer bloggen mer.

Vad har du för skönhetstips?
- Det enda skönhetestipset är nog att sminka dig inte allt för ofta. helst bara om du ska ut eller göra något speciellt.. behåll huden så ren så ofta det går. Och ha fuktgivande face creme. så den inte torkar ut ;)

Vad gör en blogg till en bra blogg?
- Jag tycker en bra blogg är olika. En del bara skriver om en helt vanlig vardag men ändå ligger den på toppen, jag tror mer hur man är som person och vilka som läser. En del får läsare bara för att dem ser bra ut, en del för att de har bra klädsmak, sminkar bra, bra frisyrer. sen fastnar en del på dem som har bra foton., allt är olika. men jag tycker en bra blogg ska vara sann. Komma från hjärtat och inte alltid ha samma inlägg. utan variera sig med allt.


Vilka bloggar läser du?
- Jag läser inte bloggar så ofta, bara de dagar jag inte har något att göra, och så letar jag mig runt, men jag läser väldigt sällan de mest kända bloggarna., tycker mer att de är de "tråkiga" utan det är roligare att läsa om en helt vanlig tjej och hennes vardag i norrland. om du hänger med vart jag vill komma? inte om alla flickor som vill försöka nå tex kenza.

Hur många läsare har du per dag?

- det pendlar. just nu har jag nog ínte alls många. men ett tag var det faktiskt uppe vid 1000 per dag.. men då låg jag i också :p haha

Vilka är dina förebilder?

- förebilder? hmm. svårt! men tycker nästan är en "förebild" för mig, man tar åt sig av alla och deras bakgrund. 
min förebild är mig själv .. ja så säger vi ;) haha

jag har blivit kär igen

Allmänt Permalink2
 

allla som älskar musik, gå in och lyssna på LIGHTS låtar, de med acoustic version är verkligen grymma.
jag har fått tillbaka mina musik känsla igen pågrund av henne :)
nej de ryser i kroppen såå bra hon är !!
har även blivit fast i amy diamonds nya låtar only you och true colors. ( båda är covers av andra, men de är riktigt bra faktiskt av henne ) ska även sjunga de låtarna i december nu för skolan. tror de kommer bli de bästa jag gjort faktiskt , eftersom jag själv brinner för de låtarna :) så jag längtar tills jag får göra dem , och denna gång ska vi träna en hel månad innan, ojsan. men rycker jag i trådarna får jag faktiskt vad jag vill, typiskt bara att jag har praktik om två veckor, men två veckor träning innan duger för mig :) nej vill ni ha en bra kväll, gå in och lyssna nu ;) PUSS ♥är även väldigt kär i min sambo, pojkvän och bästa vän ! om ingen redan visste det ;)
Till top