Mamma till Millie&Loa

vilken tid?

Allmänt Permalink0

Snabbfakta:
Namn:
Denise Sjöström
Ålder: 18
Bor
: Värmland
Civilstånd: Sambo/superkär
Familj: 
pappa,mamma och tre äldre systrar 
Gör: pluggar mitt sista år som frisör

Varför började du blogga?

- jag började nog för att en del andra som jag kände gjorde det. Sen ett bra sätt av att skriva av sig. Sen blev de bara mer och mer och nu är det 3,5 år som jag skrivit nästan dagligen, och det är en dos. en bra dos.. 

 
Vad har du för syfte med din blogg?
- Jag vill skriva och berätta saker. men har egentligen bara som syfte att skriva "till" mig själv. Nästan som en dagbok. roligt att gå tillbaka sen i tiden och tänkte : just ja. såhär var de ja eller det var då jag gjorde det m.m. . men klart om folk gillar och läsa, det gör mer att man fortsätter. och då växer bloggen mer.

Vad har du för skönhetstips?
- Det enda skönhetestipset är nog att sminka dig inte allt för ofta. helst bara om du ska ut eller göra något speciellt.. behåll huden så ren så ofta det går. Och ha fuktgivande face creme. så den inte torkar ut ;)

Vad gör en blogg till en bra blogg?
- Jag tycker en bra blogg är olika. En del bara skriver om en helt vanlig vardag men ändå ligger den på toppen, jag tror mer hur man är som person och vilka som läser. En del får läsare bara för att dem ser bra ut, en del för att de har bra klädsmak, sminkar bra, bra frisyrer. sen fastnar en del på dem som har bra foton., allt är olika. men jag tycker en bra blogg ska vara sann. Komma från hjärtat och inte alltid ha samma inlägg. utan variera sig med allt.


Vilka bloggar läser du?
- Jag läser inte bloggar så ofta, bara de dagar jag inte har något att göra, och så letar jag mig runt, men jag läser väldigt sällan de mest kända bloggarna., tycker mer att de är de "tråkiga" utan det är roligare att läsa om en helt vanlig tjej och hennes vardag i norrland. om du hänger med vart jag vill komma? inte om alla flickor som vill försöka nå tex kenza.

Hur många läsare har du per dag?

- det pendlar. just nu har jag nog ínte alls många. men ett tag var det faktiskt uppe vid 1000 per dag.. men då låg jag i också :p haha

Vilka är dina förebilder?

- förebilder? hmm. svårt! men tycker nästan är en "förebild" för mig, man tar åt sig av alla och deras bakgrund. 
min förebild är mig själv .. ja så säger vi ;) haha

Till top