Mamma till Millie&Loa

från och med DU

Allmänt Permalink0


Sitter här i min goa mysdress och ser ut som jag nyss varit och rullat i hö .. men idag är det lördag och då spelar det ingen roll ;) Syster är hemma och då ska vi fira med dunder middag ikväll . Systrar och pojkar hit och dit, men det är alltid kul ! synd att en av dem fattas men man kan inte alltid vara alla på samma gång..
Men om två veckor befinner jag , tony, mamma, pappa, marlene och Andreas ( kanske farmor , mimi ? ) på ULLARED och jag längtar sååå , sen hoppas jag att min balklänning blir med mig hemåt. för på fredagen SKA jag ut och hitta den på min favo balkläningsaffär som ligger på liné :)


NU skriker magen och vill ha mat., tur håller mami på och gör pannkakor.
och vet ni, som iaf mina vänner vet så har våran familj varit galen i melodifestivalen. Förr satt vi alltid fastkedjade framför tvn med tacos framdukat, godis och chips upphält och ingen fick säga ett ord. vi skrev upp våra egna betyg och tipsade om vem vi trodde skulle vinna. Fram till några år då alla rörde sig omkring, men vi pratade alltid om det och de har alltid varit något som funnit i våra hjärtan. inspelat har vi sen 86 , ja ni förstår. Så den 12 februari ska hela familjen + pojkvänner åka till göteborg och se sista delfinalen.. Jepp !
alla 10 ska mysa en hel helg och se något vi alltid hade som dröm som små. Aldrig försent. själva grejen att vi ska alla ska vara tillsammans. ALLA . trängas i marlenes lägenhet en hel helg med bara en toa. Ja vi älskar varandra så ja det går ;) nu blire mat innan jag dör av hunger.. PUSS ♥KRÄFTSKIVA !!! Jag längtar tills nästa år då det är dags igen, fast ska faktiskt tjuva och äta typ i helgen igen, för har ett paket i frysen som väntar :) mumms va gott !!
Till top