Mamma till Millie&Loa

snabb leverans

Allmänt Permalink0
Detta är mitt nu :)

FRISÖÖÖÖÖR

Allmänt Permalink0


Jahapp, då har man ännu blivit av med några tusen lappar.
Men sånt är livet. Igår köpte jag mig en sax ( och fick då med en friösrbox :) och så köpte jag mig blondering grejer .. Nyss beställde jag mig en rakappartat + en kam. Men allt detta behövs och någon dag tjänar jag väl ihop det ;) jag lägger in bilder när jag väl får mina grejer + att jag får min kamera sladd ( ligger hemma i Hagfors )
Känns bra iaf att äntligen snart ha en egen rakapparat , jobbet går mycke fortare och smidigare då..

idag har jag sovmorgon till halv 2 vilket känns underbart.. Så ska väl hitta på något till lunch och sedan ta en promenad innan skolan, för vilket fint väder det är ute.. Tyvärr börjar jag bli sjuk igen också. min hals är inte bra. FU..CK .. får dricka mycke te idag helt enkelt och ta det lugnt..
Ikväll ska vi bara fixa i lägenheten, storhandla och hämta hem vår andra tv.. Tyvärr får den stå på vinden tills vi flyttar.. Nu blire mat innan magen får spel.. PUSS ♥

kika in på www.dejdej.blogg.se


AVOS

Allmänt Permalink0


mycket har hänt känns det som.. Hmm får tänka då!
Jo i torsdags drog vi till Borås där de invigde media markt, så hann säga hej till sis lite också :)
köpte en kamera till mig själv, sen resten till Tony och en diskmaskin till Maggan överaskade ja med :)
kom hem tre den natten, sen i går så fick jag ett samtal om att sjunga på boxningsgalen i kd och självklart, igår kväll gjorde jag det värsta som finns, helt jävla värdelös och jag skäms såå , men den svenska gick bra som tur var, inge mer prat om det tack ! Idag hade jag kunde kl nio, sen en tolv igen och nu sitter jag här. tänkte ta mig en promenad innan jag åker vidare till kusin för att fira henne :) Ikväll blir det nog bara chill med ett varmt täcke!
nej nu vill jag ha min nya telefon, du har varit borta allt för länge ..

PUSS ♥

Till top