Mamma till Millie&Loa

Ny produkt

Allmänt Permalink0
Fruktansvärt trött men ändå är jag vaken. Kollat på storebror ikväll och Shit vilka folk som är med i år. Ärr bra eller dåligt? - jag vet faktiskt inte. Men ändå måste jag bänka mig ner 22:00! Ligger i sängen just nu och precis lagt på telefonen efter en timmes prat med min snos. Kollat på hus som är till salu och diskuterat och Shit va sugen man blir ;) Saknar T så fruktansvärt också. Är så tomt bredvid mig om dagarna . Ovanligt! Men gott att få sakna varandra dunder mycket Nu också :) om några dagar ses vi igen iaf !! Dags att lägga huvudet mot kudden och räkna får... 1 . 2 . 3 .... Zzzzzzz

det är slut på mig

Allmänt Permalink0

helgen har varit riktigt bra. PÅ fredag orkade jag inte ligga stilla ( att vara sick är trååååkigt ) så började fixa inför kvällen. Vid halv sju kom snos till mig , då blev det bubbelbad med annanas snacks och gott att dricka till. Efter det var jag kocken i köket. fixade en underbar förrätt, till varmrätt blev det fläskfilé, klyftor, pepparsås och goo sallad. Efterrättten orkade jag knappt få i mig, men vit och mörk chockladmousse blev det ! jättemysigt var det . sängen blev tidigt eftersom snos skulle upp sex för att åka på cup !

På lördag så blev det middagsmys igen men päronen, och det blev det samma idag igen, förutom at de blev min favosås grekiskvitlök :D avslutades med en film!

Igår så lekte jag med Ville ettt tag innan Ellinore blev klar för mys. Vi drog tusen varv runt hagfors och avslutades med filmen " i rymden finns inga känslor " .

Idag gick jag upp strax innan åtta. Då kom ville och Meja . Vid nio åkte ville och då drog vi andra två ner till farmor och myste. sedan har vi legat i soffan och snosat en massa. gud såå gött! Förbereder mig för min tur ;) hehe .
I morgon blir det, desamma. fast då stannar ville med och myser :)

veckan kommer gå fort. onsdag blir det en tripp till karlstad och sjukhuset och sen är det "ledigt" :) ska njuta varje sekund.

PUSS  ♥

småmysigt

Allmänt Permalink1

Kollade på halv åtta hos mig förut och blev så sugen på att göra "lyx"mat med trerätters. min underbara förrätt, nån go varmrätt och nån efterrätt som passar perfekt just då. Tror jag ska lyxa till fredagen till en sån kväll. Och så får vi inte glömma ett gott vin till det hela, my favo ;)

Fredag, go mat, bra film, älskling och massa mys = perfekt !
Till top