Mamma till Millie&Loa

det är slut på mig

Allmänt Permalink0

helgen har varit riktigt bra. PÅ fredag orkade jag inte ligga stilla ( att vara sick är trååååkigt ) så började fixa inför kvällen. Vid halv sju kom snos till mig , då blev det bubbelbad med annanas snacks och gott att dricka till. Efter det var jag kocken i köket. fixade en underbar förrätt, till varmrätt blev det fläskfilé, klyftor, pepparsås och goo sallad. Efterrättten orkade jag knappt få i mig, men vit och mörk chockladmousse blev det ! jättemysigt var det . sängen blev tidigt eftersom snos skulle upp sex för att åka på cup !

På lördag så blev det middagsmys igen men päronen, och det blev det samma idag igen, förutom at de blev min favosås grekiskvitlök :D avslutades med en film!

Igår så lekte jag med Ville ettt tag innan Ellinore blev klar för mys. Vi drog tusen varv runt hagfors och avslutades med filmen " i rymden finns inga känslor " .

Idag gick jag upp strax innan åtta. Då kom ville och Meja . Vid nio åkte ville och då drog vi andra två ner till farmor och myste. sedan har vi legat i soffan och snosat en massa. gud såå gött! Förbereder mig för min tur ;) hehe .
I morgon blir det, desamma. fast då stannar ville med och myser :)

veckan kommer gå fort. onsdag blir det en tripp till karlstad och sjukhuset och sen är det "ledigt" :) ska njuta varje sekund.

PUSS  ♥

Till top