Mamma till Millie&Loa

oj

Allmänt Permalink0


igår var det födelsedagskalas för mig. och idag är det lika så ! :)
men först ska det klippas .. Även gjort min "sista" praktikdag i hagfors, vilket känns trist men ska bli bra att komma till karlstad nu också :)

man ska aldrig hoppas bra men tror det kommer bli en bra helg, kalas hela helgen med nära och kära kan aldrig bli fel. ska även stå på loppis i morgon och hoppas få bort en massa grejer . hoppas på tur helt enkelt :)

NU ska jag se slutet på top model och invänta R ..

PUSS ♥

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG

Allmänt Permalink0
NEJ FÖR IDAG ÄR DET FAKTISKT MIN FÖDELSEDAG ! HURRRA HURRA HURRA ...


idag är det nitton år sen mamma födde mig. blir att stor jag med ;)
känns lite sjukt att fylla år utan att vara hemma, att gå i skola på sin födelsedag,. alltid annars har jag fått tagit ledigt på min födelsedag och fira hemma,. men i år stannar jag i karlstad .. Min snos väckte mig med frukost på sängen i morse och jättefin sång :)

har duschat och gjort mig klar för dagen,. fick ta mig sovmorgon i morse så börjar 10:45 vilket känns gott. så ska plocka lite i lägenheten innan det är dags för skola..


PUSS ♥


MIN 1 ÅRS DAG :)

snossss

Allmänt Permalink0


helgen som varit var jag bosattt i göteborg hos min syster M och hennes pojkvän. Snos var också med såklart. Vi myste och på lördagen var vi på p3 GULD. riktigt bra faktiskt :)
men kommer inte sakna gbg allt för mycket,. om tre helger är vi där igen, då på melodifestivalen med hela familjen sjöström..

Idag har jag varit i skolan ändå till NU .. men hann med mycket faktiskt,. permanent fick bli gjord även om jag inte gillar det allt för mycket..

i morgon är det heller ingen vanlig dag, JAG fyller år !!! underbart faktiskt för en gångs skull ;) hehe

ska laga lite mat nu tills snos kommer hem från träningen..

PUSS ♥
Till top