Mamma till Millie&Loa

rosa lack

Allmänt Permalink0


Uppe med tuppen, eller nästan.. Solen lyste rakt i ansiktet så kände att de var lika bra att gå upp och träna lite inför nationella som jag har om en timme.. det får gå som det går ;)

Underbart väder ute också, vilket gör mig lycklig. ska efter skolan vara på Salong Nova, vilket kommer vara kul :)

dags för plugg !! PUSS ♥

snart snart snart

Allmänt Permalink0

sitter just nu med skolarbeten upp till halsen känns de som. men bara en vecka kvar sen dyker jag inte upp på skolan förän i maj. ja det börjar närma sig :)

igår var det UF mässa på CCC och det var riktigt trevligt, lång dag från full fart mellan 08:00-00:00 !! Har så ont i fötterna och nacken idag, men kul vare iaf :)

Tråkigt nog så känner jag inte av våren så mycket än, Jo den finns här och skinjackan har börjat användas , men har så mycket i huvudet som gör att jag känner mig grå. grå hela jag! men tror faktiskt att nästa vecka kommer göra att allt släpper, inga många skolgrejer som måste göras, det känns bra !! bara jag får gjort dem nu ..

ska plugga vidare, sedan får kvällen avslutas med storstädning.. Det behövs måste jag säga .. PUSS ♥

Inget alls

Allmänt Permalink0
Har inte orken just nu att skriva. Eller inte att ta fram datorn så de får bli ännu ett tråkigt mobilinlägg. Men lovar att helgen kommer med massa annat!!! Har varit ledig från skolan i två dagar nu ( pågrund av personliga skäl ) så har bara tagit det lugnt. Idag har jag städat upp i lägenheten, sorterat papper och fixat med kläderna. Lämnat brev och hämtat upp snos. Kände för att unna mig en glass så först ett soligt vps runt staden och sedan fick det bli Sibylla ute i vårsolen! Efter det har jag bara degat i soffan. Tänkte faktiskt ta kvällen redan nu. För i morgon blir det praktik igen. Vill inte missa dagarna jag har där! Så då är det att stå på benen och se glad ut ;) Vet inte hur mycket jag har sovit de senaste dagarna. Onsdagen bestod bara av John blund! Var nog vaken högst 6 h den dagen. Men ibland måste man få sova . Det är nog en stor anledning till att jag är lite off just nu. Men helgen får bli annorlunda, känner för glädje, sol, långa promenader och mys! Så det får de bli. Vi hörs och då med vårglädje!! Puss <3
Till top