Mamma till Millie&Loa

TUMMEN UPP

Allmänt Permalink0

MITT JOBB får verkligen tummen upp!

Att vara frisör och "snart" make up artist. Att varje dag få utmana sig själv, vara krativ och hitta på en massa nytt! Sen att få prova på så mycket olika produkter, få chansen att testa sig fram och hitta det man verkligen tycker om. Jag älskar det! Det finns inge bättre än att få testa på och hitta sina favoriter. Jag klagar verkligen inte!

NYA FAVORITER

PRODUKTER Permalink2
Idag var Annica från Matrix här . Hon vissade mig en produkt som är "samma" som produkten jag vissade igår Uniq one. Vi fick ett test och denna har nu provats. Jag är kär! Helt underbar var den..

Den heter Miracle Treat 12 och är en lotion till håret som gör håret mjukt, men den har fler egenskaper som dessa nedan för :

Den hjälper till att skydda färgat hår.
Reder ut håret
ger en silkeslen känsla
Stärker håret
Skyddar håret mot yttre miljöpåverkan
Tillför fukt
Förhindrar att håret klyver sig
Gör håret mer lätthanterligt
Ger en naturlig känsla
Tar bort frissighet
Slätar ut ytskiktet på håret ( gör att håret stänger sig "svårare för färgen att ramla ut exempel )
och den hjälper till att återställa hårets lyster.

Använd den i handdukstorkat hår "fuktigt hår" och låt håret självtorka eller föna.
Mitt hår blev riktigt mjukt, frissigheten försvann och vilken glans den fick! Naturlig känsla och håret känns riktigt friskt! Blev heller inte fett eller stelt av denna produkt, vilket är ett stort plus! Detta av bara min första användning. Detta ska köpas med direkt och användas flitigt.. super!Tavlor från formeli

Allmänt Permalink1

Nu har dom äntligen kommit upp på vägen :) dock inte den bästa bild då jag tog kortet från mobilen igår kväll. Men visst blev det bra?! Så är det dopkort på mig och T mellan texterna :)

Till top