Mamma till Millie&Loa

NYA FAVORITER

PRODUKTER Permalink0

Abba Pure Color Protect Shampoo : Är e
tt milt och färgbevarande shampoo som ger vård och skydd för färgat hår. Det är naturligt schampoo alltså  100% Vegan, fritt från animaliska proteiner, syntetiska färgämnen, sulfat, Dea och miniraloljor.

: Det doftar "mandel"kubb av schampoo


Abba Pure Color Protect Conditioner :  den låser in färgen, skyddar och reparerar håret. Ger vård och skydd för färgat hår. denna produkt är också 100% Vegan, fri från animaliska proteiner, syntetiska färgämnen, sulfat, DEA och miniraloljor.

- Jag tycker detta schampoo och balsam doftar riktigt gott ( vilket är en huvudsak för mig hur en produkt ska vara ) Doftar naturliga ämnen och när jag vet att detta är 100% vegan så känns det ännnu bättre..
Men håret blir riktigt mjukt, flygigt, det tynger verkligen inte ner ditt hår och du får ett skimmrade och glansigt hår. Doften, renheten och mjukheten hålller desutom mycket längre..

- Första gången ( gångerna ) kan håret kännas lite konstigt, alltså inte kännas så rent, mjukt eller utslätande.. Men det är bara för att alla konstgjorda ämnen som du fått i ditt hår av andra produkter sitter kvar , men efter några tvättar ( kan räcka med en gång ) så kommer du se resultat. Destutom så kan det löddra mindre än andra produkter vilket är bra att veta, för eftersom det inte innehåller sulfat, sulfat får håret att löddra och det gör att alla dina egna fetter tex försvinner. Det kommer löddra men kanske inte lika mycket som du kanske är van.

verkligen värt att prova!!NY DAG

Allmänt Permalink1
aj aj aj aj !!! min mage vill verkligen inte vara med !! Urininfektionen blir bara värre ( mitt fel som slarvar med piller ) men ska värme en varm kopp vatten och sätta på magen !! dagen på jobbet kommer inte vara kul men ska stå ut.

Igår var det som sagt tjejkväll och shit va folk det var.. fötterna är öma idag kan jag säga ..

Ikväll får det bara bli mys med älskling, sugen på en bra film, godis och massa mys bara ..

PUSS ♥

TJEJKVÄLL 2011

Allmänt Permalink0


Idag ör det tjejkväll i Karlstad, då alla affärer är öppna till 21:00, det är 20% i alla butiker och massa massa kapanjer.... Ja ni som bor nära KOM HIT , ha skoj, tävla, shoppa, träffa massa folk mm. Det kommer bli skoj :)

Så idag kommer det vara fullt upp skulle jag tro. NU på morgonen ska det fixas inför kvällen, det ska sminkas, det ska fixas hår på modeller till modevisningen och mycket annat .. PUSS ♥
Till top