Mamma till Millie&Loa

Vårt nyår

Personligt Permalink0

Vi fick skippa vårt nyår i Göteborg och stanna hemma ikväll eftersom vi båda ligger i feber. Ist har jag städat och tvättat hela dagen och nu har vi precis ätit upp maten och ska feta oss med godsaker framför en film tills kl blir 00:00 . En udda men en bra och mysig kväll med min snos :)

Hoppas er kväll blir bra och nu ser vi fram mot ett nytt år :)

Färg och Form

Allmänt Permalink0
 
Färg och Form har en design som är med moln. Jag är verkligen kär i den designen. Passar så bra ihop med det jag gillar. Min favorit färg är ju som sagt grå och hur fint vore det inte att ha den designen till bebisens rum? Gillar när "allt" går i samma stil, vill inte blanda en massa olika, men vill heller inte ha för mycket med "mönster" så detta över vore ju en lagom mängd. Eller vad tycker ni?! Dom finns även i lådor med moln på men hittar den tyvärr inte i färgen grått. men hittar jag det vore det ju ännu bättre ;) Detta är något som ligger på "lillens" önskelista just nu. När vi vet vad som visar sig kanske man tar in något med lite färg i. kanske ett extra kuddfodral i ex rosa eller blått..

Någon har blivit fel med bloggen så kan inte länka utan att det inte syns. men klicka (här) så kommer ni till Jollyroom som jag tycker har riktigt bra med utbud av just färg och forms design Moln :)

Nytt år

Allmänt Permalink0
2012 har gått som en raket tycker jag..
 
Året började med att jag fyllde 20 år. Hade kalas med mina vänner och sedan bokade vi en resa till Thailand. I mars var vi borta och njöt av det fina landet. Ett hektiskt år med mycket med jobb och har aldrig jobbat så mycket med att göra student och bröllop som detta år. Superkul! Jag startade även mitt egna företag vilket jag tycker har gått riktigt bra. Vi var ute med husvagnen under juli månad,  i nästan 3 veckor och åkte runt runt om. Underbart att åka med familj och att älskling äntligen kunde följa med :)
Hösten började hektiskt den med och har fortsätt med jobb, jobb och återjobb. I oktober blev jag med barn och sedan dess har året bestått i illamående, tankar, dofter och planer. Vi avslutade detta år med en resa till Mexico med mamma och pappa och nu är vi redo att blicka in vad 2013 har att erbjuda. Ett annorlunda år men ett helt perfekt år om jag skulle gissa ;)
 
 
Puss på er alla läsare och tack för i år
 
Till top