Mamma till Millie&Loa

Inspiration ;)

Allmänt Permalink0

Skrev precis en LÅNGT inlägg om oss människor och om våra kroppar. Att vi alltid strävar åt att bli bättre, smalare, snyggare osv att vi aldrig kan vara nöjda och bara säga tack om man får en komplimang. Varför vi inte bara acceptera oss för den vi är och njuta av det hela? Men det blev för långt så tog bort allt och sätter en liten punkt här ist om det samtalet och lägger nu ner det hela helt ;)

MEN Påtal om hälsa så har jag nu gått 2,5 dag på lchf och det går som smör, mycket gott att äntligen kommit in i det hela :) detta gör jag mest för att ha koll på
Mina värden men även bli mer hälsosam. Jag trivs med min kropp och den jag är men går jag ner lite extra så klagar jag inte ;)

Dags för sängen efter en lång dag på jobbet. 9-21;30 blev det idag och i morgon börjar jag 08:30 , Godnatt

Me

Allmänt Permalink0

Tog kort på skärmen så ursäkta hur den kanske ser ut. Den grymma fotografen är iaf Emma Bertilsson.

Och i februari ska vi iväg igen :) KUL

mycket gjort

Allmänt Permalink0
bokfört och betalat alla räkningar. Första månaden som egenföretagare är snart över ;)

I morgon är det jobb 9-21 , kommer bli tufft men även gott att veta att man har att göra. kommer göra en kort dag på onsdag så får tänka att det är lugnt då ist ;)

på onsdag SKA Denise dra sig till gymmet för att fixa kort. Snos och jag har även börjat minska på kolhydrater och sött., Jag ska göra mitt bästa men lovar inget ;)

dags att göra det sista innan john blund kommer.


Till top