Mamma till Millie&Loa

Underbar dag

Personligt Permalink0

Efter Kivik blev det Åhus för att kika där det tillverkas Absolut Vodka samt en promenad vid hamnen. Därför landade vi i Kristianstad och kikade runt . Nu är vi påväg tillbaka till Ystad men först en tur in i Tomelilla .. Bra dag med en massa nytt att se och uppleva :) Vi stannade till och fikade på ett Supermysigt fik. Tog en hel del med bilder som kommer dyka upp här. Inredningen passa mig bra i smaken :)

Kivik musteri

Personligt Permalink0

Idag har vi åkt österut 'runt' Österlen . Superfina stränder och fint väder har vi :) stannade till i Simrishamn och åt mat och nu har vi precis handlat klart på Kiviks musteri :) köpte mig bl.a. Sommarvin som jag blev riktigt sugen på att smaka .. Fortsättning följer vart vi hamnar här näst ;)

Snart Ystad

Personligt Permalink0

Snart är vi framme i Ystad där vi runt om kommer spendera våra dagar . Underbara Skåne :) här skulle jag vilja spendera många veckor på en gång.. Får hoppas på längre semester nästa år. Vi ska iaf försöka se så mycket som Möjligt eftersom inte alla varit här förr. Skanör och Falsterbo är mitt absoluta favoritställe.. Så dit måste vi ;)

Till top