Mamma till Millie&Loa

JUL 2013

Allmänt Permalink0
 
NU är julen över för detta år. En speciellt julafton med plusgrader ute, men en mysig jul tillsammans med familjen. Vi har en tradition över hur dagen ser ut. Vi börjar med julfrukost tillsammans, sedan åker vi till farfars grav och i år även till Lillemans (men jag orkade inte följa med. Jag och T åker själva en annan dag) vid 13 äter vi julmat hemma hos mig farmor. Detta år åkte jag vidare till T´s familj och firade i några timmar hos dem tillsammans med Kalle Anka. Senare på kvällen fortsätter vi hemma hos mamma och pappa där tomten kommer och lämnar ut alla julklappar. Vi avslutar kvällen med godsaker, mys och julklappalek. Vid 1 gick vi tjejer och la oss medan männen spelade vidare i några timmar till. En perfekt julafton enligt oss helt enkelt.
 
NU längtar jag hem till oss för att kunna plocka fram upp alla julklappar som vi fick :)

Gör om mig

Allmänt Permalink0

I höstas var jag med på en modevisning där jag och en annan makeupartist fick förfrågan om att göra om en tjej. En frivillig anmälde sig och jag fick göra precis vad jag ville med henne hår. Efter att ha kollat ansiktsform, färger mm beslutade jag mig för att mörka ner hennes hår litegrann. Från att ha varit superblonderad i hela sitt liv (vilket gjorde att hennes ansikte försvann) så la jag i en mer naturligare blondnyans. Jag tvättade även in några av hennes slingor i en kallare färg. För att blanda det varma och det kalla. Med klippningen gjorde jag inte så mycket. Jag klippte 2 cm runt om och klippte upp det lite mer för att få mer volym. På bilden stylade jag det lätt då vi skulle styla det mer innan vi gick upp på scenen. Jag vill inte lägga upp bilder från framsidan för hennes egen del men hon blev supersnygg och hennes ansikte framhävdes verkligen. Att man kan se 10 år yngre av att få en rättare färg för sitt ansikte, det är därför jag älskar mitt jobb för att man kan skapa och förvandla.

JULBAK

Allmänt Permalink0
Jag och T´s syster Sandra hade julbak här hemma hos oss för någon vecka sedan. Det blev Lussebullar,Lussekatter,Mjukpepparkaka, Kola och Snickerskakor. Gott och snabbt gick det. På eftermiddagen kom de andra hem och då bjöds det på fika. En mysig och bra dag tillsammans :)
Till top