Mamma till Millie&Loa

Torsdag

Personligt Permalink0

Vilken dag. Tog min vanliga promenad till jobbet och var där i bra tid. När jag ska skriva in mig börjar jag känna mig konstig. Jag hatar att spy så brukar alltid försöka svälja tillbaka när det kommer upp ( äckligt jag vet ) så började svälja och svälja och inser att det inte kommer gå. Hinner inte ta ett steg förrän jag spyr på golvet. Springer fort in på toan och där hamnar jag. Börjar efter ett tag även komma näsblod så försökte få tag på mina kollegor men inget svar. Men som tur var så slutade det hela någon minut efter öppning så kunde få igång affären iaf. Tur hade jag inte kund direkt så hann få i mig knäckebröd ( läst att det ska vara bra när man spyr ) så att jag kom upp på benen igen. Har resten av dagen mått rätt så bra. Inte orkat äta dock så när jag slutade kom det hela tillbaka (förmodligen pågrund av hunger) men efter en sallad har det slutat igen.

Är glad att det slutade efter 30 min och att jag klarade av att jobba hela dagen. Vet inte vad det kan bero på men hoppas bara det var idag och inte kommer komma någon mer gång.. Usch för att spy!!

Bebis

Personligt Permalink0

Idag har magen stramat och stramat. Lillen där inne har också tryckt och tryckt. Men det är ändå mysigt att det händer något :)

Efter jobbet åkte vi till Barnens hus som hade extra öppet 19-21 och sålde ut massa produkter. Vi var där tio över och kön till kassan slutade där vi kom in. Shit va folk. Vi kollade lite snabbt och sedan gav vi upp och åkte hem.

Längtar tills våren så mycket och tills vi kan inreda lillens rum. Vill fixa och hålla på. Få in vår dukar, gardiner mm. Men får vänta lite till ;)

A6 kombi

Allmänt Permalink0
 
I helgen köpte vi även en ny bil som jag tror jag även nämt tidigare. Det fick bli en Audi A6 och vi är supernöjda! Den är rymlig och går jättefint!
Har lånat bilden från google.se (kanske kommer in med en egen bild på bilen) men färg och utseende är detsamma!
Till top