Mamma till Millie&Loa

Sista veckan

Personligt Permalink0

Nu har vi en vecka kvar tillsammans innan älskling och jag börjar jobba igen.

Igår åkte vi till Jönköping och idag besökte vi Gränna. Sedan blev det en tur till Borås och Nelly.com och nu sitter vi i Smögen med familjen igen. Sista veckan kommer spenderas här. Vi gillar verkligen västkusten!!

Syster Emelie var med oss i veckan som var på Öland och nu idag åkte hon hem och istället kom syster Sandra hit och kommer spendera veckan med oss. Syster Marlene har varit med hela tiden så som jag :) som sagt mycket med folk när vi är stor familj, men kul att samlas allihopa :)

ÖLAND

Personligt Permalink0

Vi har det bra här på Öland.

Igår var vi på Ölands djur-och nöjes park. Kolmården, lilla Liseberg och vattenland i ett. Super! Rekommenderar det verkligen. Speciellt för barnfamiljer. Då kan familjen dela upp sig efter sina önskemål eller ta en bit för sig. Så gjorde vi men vi missade att det fanns vattenland så bikinin blev hemma. Inget vattenland för oss tyvärr. Djurparken var en av de bästa jag varit på. Djuren var med oss människor på ett helt annat sätt. Man fick hälsa och klappa på en massa djur, vi fick mata och de visade upp sig på helt annat sätt än att bara ligga stilla som de brukar göra. Som sagt värt ett besök och värt pengarna!

Idag har vi besökt halva ön och avslutade det precis med ett besök i Borgholm. Mysigt! Kvällen blir i husvagnen med tacos och kortspel med hela familjen :)

Hallonpaj

Allmänt Permalink0

Vi var hos T´s syster igår och plockade en massa hallon. Svenska hallon är verkligen sommar för mig. Minnen från när jag var liten kommer upp, då när vi bodde i sommarstugan och plockade hallon varje dag till frukost. Så gott! Så har precis tagit ut en hallonpaj ur ugnen som får bli till eftermiddagsfikat idag :)
Till top