Mamma till Millie&Loa

Myshelg

Personligt Permalink3

Mobilbloggar ifrån Göteborg, där vi just nu är och hälsar på min syster.
Gott att komma ifrån 'vardagen' lite och hitta på en massa skoj och även bara kunna vara och göra det vi känner för.

Vi åker hem igen i morgon och på måndag ska det fixas en hel del grejer igen.. Älskling ska även börja jobba så det ska även bli dags för mig att få till rutiner tillbaka också. Som sagt jag/vi tar en dag i taget.

Var på Nelly och handlade idag också. Hittade lite smått och gott :)

Intresserad?

Allmänt Permalink0
 
Rensat i garderoben och tänkte kolla om någon är intresserad av dessa tre?
1 - Klänning ifrån Hm. Använd få gånger. Storlek 36/S
2 - Top ifrån BIKBOK , köpte den för 1 månad sen och hann använda den en gång. Hade den som mamma top men kan användas av alla. Storlek L men är väldigt liten i storlek. Så S/M skulle jag tycka att den är i storlek.
3 - Vet inte vart denna klänning är ifrån. Använd 1 gång. Har även en i färgen grå (grått där det röda är på denna bild) om någon är intresserad av den med. Storlek 36/S .
 
Maila vid intresse eller för bättre bilder om ni även vill det. Denise.sjostrom@hotmail.com
Finns att hämta i Karlstad eller Hagfors men skickar om du inte bor här. Frakt tillkommer då..
 
 

lever här och nu

Allmänt Permalink14
 

Vi måste ha gjort något hemskt som måste vara med om detta.

Det blir inte många inlägg här just nu. Det känns så fel att skriva när allt är som det är. Jag har bestämt mig för att börja försöka. Det är alltid skönt att skriva av sig och sedan börja få tillbaka rutiner igen. Jag kommer inte än berätta om vad som hänt. Inte än, vi får se när tiden är kommen.. Ni vet nog alla att det inte gick så bra för oss och att lillprinsen nu lever i någon annan värld än just våran.
 
Det är även många som skriver och frågar vad som hände och varför. Just nu förstår jag inte varför det är så himla viktigt att veta. Hur man ens har mage att fråga... Ren nyfikenhet skulle jag tycka. Varför fråga i denna situation, även om man just nu är nyfiken. Skulle du vilja ha den frågan bara sådär? När du mår som skit och sörjer något fruktansvärt som att förlora sitt egna barn! Ju mer det frågas ju mer känns det fel att berätta! Jag kan säga att vi heller inte vet varför det hände, varför just vår son inte ville leva längre.. Vi kanske heller inte får just det svaret. Vi får helt enkelt se!
Men som sagt, när tiden är kommen kommer ni få veta mer men just nu är det inte aktuellt. Vi tar ett steg i taget. Jag hoppas det är okej för er?!
 
Nu tar vi båda dagarna som de kommer och försöker mer och mer få rutinerna tillbaka.. Vi betar av alla praktiska saker som måste göras och tar det lite då och då som vi orkar med.. Jag måste även tacka för alla fina ord, blommor, kort, presenter mm från er alla. Det värmer i hjärtat att så många bryr sig och finns där ♥
 
Till top