Mamma till Millie&Loa

MITTENAVOKTOBER

Allmänt Permalink1
              På min 1-årsdag
 
Oj vad dagarna rullar på. Jag hinner knappt med känner jag!

Igår fick jag besök av T´s två systrar + barn. Så roligt att de kom och hälsade på. A och T dök upp efter deras jobb så vi lagade mat innan de åkte hem till sig.
Nu börjar jag min jobbvecka igen efter lite ledigt. Det blir så när man jobbar helger och är ledig mitt i veckan ibland. Börjar bli lättare att jobba. Är inte helt i fokus och har inte samma ork, men det blir lättare och lättare och det känns bra. Funderar på att börja jobba heltid i november och känna efter lite hur det känns. Som sagt så ska ju jag och Linda börja med vårt samarbete snart. Det känns som ett "lite" lättare jobb för hjärnan än att stå i butiken och träffa en hel del med människor som har sina frågor mm.

Längtar faktiskt till November. Mycket med olika jobb, Göteborg tripp och börja köpa julklappar mm.
#1 - - Sanna:

Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig! Kram!
https://hairicons2013.com/sv/entry/87/

/ http://WWW.FASHIONJOINT.SE

Till top