Mamma till Millie&Loa

Vi närmar oss

Allmänt Permalink12
         Tjuvkik på den kommande sängmobilen åt Lillan. Jag älskar dessa nallar!

Just nu har vi allt nerpackat i lådor som tillhör bebis. Men snart så ska vi börja packa upp, börja tvätta kläder, packa väskan, i med bilstol och alla andra saker som "ska" fixas innan ankomst. Förra gången så ville jag inte ha alls för mycket ordnat innan. Vi ställe in en säng som vi bäddade, fixade i ordning skötbordet och fixade med kläder men jag ville inte fixa för mycket och vi hade inte heller fått in bilstolen i bilen (inte ens plockat ur kartong och plasten) men det var så skönt när allt som hände, hände så vi  slapp den smärtan med att plocka undan det barn rum som vi en gång lagt ner vårt hjärta i. Klart det gjorde ont med det vi hunnit göra och se alla saker försvinna i lådor igen. Men den här gången så känns det som att ett rum det ska det bli, att bilstolen ska sitta där i bilen när vi åker in och att vi sedan kommer hem och allt är framplockat och fixat. Jag vill inte känna oron att varför fixa i ordning om det händer igen. Ja händer det igen får vi ta den smällen då och då har jag njutit av en ny graviditet och fått känna en ny bebis sparka för fullt i magen. Jag känner bara en sån kärlek och längtan efter vårt barn och hon är värd att få känna sig lika älskad som sin bror gjorde i magen.
 
påtal om att börja ta fram alla grejer och få fram ett rum så är vi på god väg nu. Vi ville inte börja förtidigt så att det bara skulle stå där orört utan jag vill ha det så nära som det går. Så det känns som en perfekt tid att börja nu när det är cirka en månad kvar. Rummet vet ni ju redan att vi börjat renovera. I dag ska golvet börja läggas och under veckan blir det tapeter mm. Kanske blir rummet klart i helgen och sen är det dags att börja inreda. Jag längtar nog mest till att börja packan väskan. Hennes skötväska och vår gemensamma BB väska. Denna gången känner jag mig mer säker på vad som ska packas och inte. Allt jag packade till mig själv förra gången kom till användning och det känns som en perfekt packad väska, inte för mycket eller för lite med grejer. Väskan till lillan kommer nog bli allt för stor. Kommer bli så svårt att kunna välja vilka kläder man vill ha som "första" plagg. Lägger upp inlägg när våra väskor är packade så får ni se hur det blev ;)
 

L Ö R D A G

Allmänt Permalink0
    Jag i morse när jag målar elementet. Såhär ser barnrummet just nu. Snart kommer det bli en stor förändring!
Åh vilken härlig lördag vi har haft idag!! I morse vaknade jag av att älskling redan dragit igång med vårt nya projekt. Ja nu ska äntligen barnrummet fixas till :) Så jag började med att måla elementet där inne medan han fixade med allt annat. När vi gjort allt som vi kunde så drog vi iväg för att köpa jord. Så resten av dagen gick till att fixa ute i trädgården. Vi har ett växthus som ska fixas samt lådor som ska bli till jordgubbsland, potatisland osv. Vädret kunde inte bli bättre så vi fick mycket gjort. I morgon ska vi fortsätta med allt. Tror älskling kommer bli i barnrummet medan jag kommer så frö och planera om med ny jord.
Hoppas ni alla har haft en lika bra lördag :)

Härliga torsdag

Allmänt Permalink4
Åh vad underbart det är med att våren är här! Varma soliga dagar och jag njuter av att vara ledig..
Perfekt tid att skaffa barn på känner jag allt mer ju närmare vi kommer :)

Idag har jag varit iväg på första föräldrakursen. Älskling var tvungen att jobba men eftersom vi redan har varit på föräldrakurs så kändes inte som ett måste att han var med. Vi har ju redan gått igenom det hela en gång och jag känner mestadels för att gå för att träffa alla andra mammor/pappor som ska ha samma tid för oss.
Gruppen kändes som en bra grupp. Vi är beräknade med 2 veckors mellanrum så det gör det ännu roligare att det är så tätt mellan oss alla. BM som hade kursen var superbra och det var mycket bättre än på förra stället vi gick. (vi har bytt BM och vårdcentral sedan förra året) Så jag kommer verkligen att gå dit nästa gång också!
 
Efter kursen så drog jag på mig lättare kläder och slog mig ner ute på altanen med lite lunch. Än gör det mig ingenting att vara ledig. Jag njuter för fullt! Vi ska även dra igång med barnrummet i helgen så snart får jag även sysselsätta mig med att inreda där inne så då kommer jag verkligen ha fullt upp om dagarna. Skrev ner en check lista på saker som "måste" fixas innan bebis kommer. Är nog snart dags att börja ta tag i den!
 

 Om vädret fortsätter såhär så kanske jag hinner få bruna med innan bebis är här. Inte mycket vatten i ben eller fötter har jag fått ännu. Vi får hoppas att jag slipper det denna gången!
 
 
Till top