Mamma till Millie&Loa

Världens finaste barn

Allmänt Permalink7
 

3 månader av kärlek

Allmänt Permalink4
Millie är här bara några dagar gammal. Hon har fått bort alla slangar förutom sonden och vi får äntligen ta upp henne utan att trassla ihop sig med massa slangar. Har vår tjej varit såhär liten?
Här är Millie 2 veckor gammal och hennes nyfödda drag börjar lägga sig till rätta allt mer. Vad tiden går fort!
Millies första semester. Midsommar vid kusten och fyller snart 1 månad gammal.
Millie 2 månader och är på stranden/havet första gången. Idag blir vår lilla tjej 3 månader gammal. Det känns som hon alltid varit här med oss men ändå så springer tiden iväg! Åh vad mamma och pappa älskar dig <3
 
 
 

T O R S D A G

Allmänt Permalink1
Min nya topp ifrån Hm som är väldigt mycket "typiskt Denise" topp ;)  
Idag vaknade Millie kl 8. La henne i våran säng och gav henne mat där och sedan somnade hon. Låg kvar en stund och sedan gick jag upp och gjorde i ordning mig. Idag stod det återträff med föräldragruppen på schemat. När kl 9:40 fick jag väckte M för att hinna sätta på henne kläder innan det var dags att gå till BVC.
Så roligt att träffa alla igen och denna gången inte med magar i vägen utan en liten att vagga på. Fick höra allas förlossning och vad olika det kan bli. Den ena med moderkakan i vägen, den andra i säte, den tredje för stor, någon som det gick snabbt för , någon tog det lång tid för och så M som hade navelsträngen runt halsen..
Vi bestämde oss för att börja ha träffar hemma hos varandra så vi ska börja med att vara här hemma hos oss till veckan. Roligt att träffas och följas åt.
 
Det blev en promenad hem efteråt och där väntade T för att äta lunch ihop. Nu sover M så ska passa på att göra lite måsten och sen blir det förmodligen en sväng till stan för att träffa några vänner. I morgon är det dags att mäta och väga lillan och sedan ska hon få sin 3 månaders spruta. Lilla gumman va ont i hjärtat det kommer kännas för mamma..
 
Till top