Mamma till Millie&Loa

T O R S D A G

Allmänt Permalink1
Min nya topp ifrån Hm som är väldigt mycket "typiskt Denise" topp ;)  
Idag vaknade Millie kl 8. La henne i våran säng och gav henne mat där och sedan somnade hon. Låg kvar en stund och sedan gick jag upp och gjorde i ordning mig. Idag stod det återträff med föräldragruppen på schemat. När kl 9:40 fick jag väckte M för att hinna sätta på henne kläder innan det var dags att gå till BVC.
Så roligt att träffa alla igen och denna gången inte med magar i vägen utan en liten att vagga på. Fick höra allas förlossning och vad olika det kan bli. Den ena med moderkakan i vägen, den andra i säte, den tredje för stor, någon som det gick snabbt för , någon tog det lång tid för och så M som hade navelsträngen runt halsen..
Vi bestämde oss för att börja ha träffar hemma hos varandra så vi ska börja med att vara här hemma hos oss till veckan. Roligt att träffas och följas åt.
 
Det blev en promenad hem efteråt och där väntade T för att äta lunch ihop. Nu sover M så ska passa på att göra lite måsten och sen blir det förmodligen en sväng till stan för att träffa några vänner. I morgon är det dags att mäta och väga lillan och sedan ska hon få sin 3 månaders spruta. Lilla gumman va ont i hjärtat det kommer kännas för mamma..
 
#1 - - Johanna:

Fint!

Till top