Mamma till Millie&Loa

LUCIAHARMONI

Allmänt Permalink2
         Mobilbilder då jag glömde kameran hemma
 Söndag den 14 december mötte jag upp tre härliga bloggmammor för en dag på Dömle Herrgård. Underbara Linda och Therese hade fixat ihop ett super mysigt bloggevent där. På plats fanns tolv till härliga mammor och dagens kunde börja.
 
Vi började dagen med rundvandring runt magiska Dömle Herrgård. Här vill jag verkligen gifta mig. En plats ute i skogen bredvid sjön och en herrgård i dess like. SÅ FINT! Efter rundvandringen var det dags för duktiga Malin att ha yogalektion för oss. Efter yogan blev det dags för relax  i utomhuspoolen. Det hann bli mycket med skratt och prat där ute innan det var dags att fixa sig inför kvällen.

Innan vi fick sätta oss inne i matsalen för mat så var det dags för lite tävlingar. HELT OTROLIGA priser som tjejerna lyckas fixa fram. På en månad har Linda och Therese planerat för detta och att de fick ihop en så bra och mysig dag för oss alla är verkligen helt ofattbart.
 
 När tävlingarna var klara fick vi alla fyra fullproppade goodiebags. Jag säger det igen! Ni är helt underbara!!
(Ett eget inlägg om innehållet i påsarna kommer samt vad det var som jag vann i tävlingen) Vi tjejer blev som galna och satte oss ner direkt för att gå igenom det fina innehållet.
 
Glada tjejer gick vi ner till matsalen för att mätta våra magar med julbord. Ett julbord i min smak. Massa gott kallskuret och såklart det som julbord ska ha - skinka, sill, potatis och janssons. mumms!
 
Vi avslutade kvällen med ett mumsigt dessertbord. Dagen innehöll mycket med skatt, glädje tårar och prat. Helt fantastiska människor som jag fick träffa denna fina dag.
Stort tack igen Linda och Therese för denna underbara dag och tack till ni andra tjejer för en rolig dag tillsammans med er.
 
pssst : om ni går in på Dömle Herrgård på Facebook och gillar deras sida så är ni med och tävlar om en natt för två personer hos dem. Glöm inte att kommentera i detta inlägg om att ni har gillat.
 
#1 - - Anonym:

Hej! Jag har gillar Dömle Herrgård och hoppas vinna en övernattning!

#2 - - Fredrika:

Åh så mysigt! Jag gillar på Facebook :)

Till top