Mamma till Millie&Loa

För första gången

Allmänt Permalink0

Mobilbilder från igår och idag 

Igår var vi på stranden hela dagen. Millies första gång till havet och hon hade det så mysigt som helst. Låg på en filt och sov för det mesta. Inget dopp i havet för henne men bara känslan av att vara på stranden tillsammans för första gången var magisk bara den. 

Idag blev det första gången på Ullared för henne också. Hon har varit med två gånger i magen men äntligen en tur med henne även utanför :) Millie var hur nöjd som helst så timmarna bara flög iväg. Imorgon förflyttar vi oss ifrån Falkenberg. Får se vart vi hamnar nästa gång. 

På resande fot

Allmänt Permalink0

Bilder från veckans instagram. Ni finner mig där på denisesjostrom 

Just nu är vi på restande fot. Så underbart att få komma iväg lite. Vi började vår resa till Lidköping där vi stannande en natt innan vi drog vidare till västkusten. Idag har himlen öppnat sig rejält så vi har spenderat dagen i förtältet. Mysigt med såna dagar också och underbart med lite kallare temperatur också. 

Att vara ute med Millie har funkat bra. Första kvällen var hon lite missnöjd och kom inte till ro direkt men tror det berodde på att det var väldigt varmt. Men sen dess har hon bara varit en go och nöjd tjej. Nätterna sover hon som vanligt (7timmar i sträck) - vilket är skönt att det inte ändrats nu när vi bor många inpå varandra. 


Till M

Allmänt Permalink0
 
Denna fina väst fick bli hem till oss för några dagar sedan. Till lillans växa garderob som hon förhoppningsvis kan ha i höst/vinter/vår :)
Till top