Mamma till Millie&Loa

Fredag

Allmänt Permalink5
Foto av Ida - med Millie i magen
Lillan sover så passar på att göra det man annars inte riktigt hinner med. Ska åka till mina föräldrar idag så packar ihop vad som ska med och passar även på att städa lite här hemma. Ska in en sväng till stan och fixa vad armbanden ska fraktas i. VA ROLIGT att det blev så bra respons av dem. Nu har jag lite att göra under helgen. Superkul!
 
Igår kväll ville inte Millie komma till ro och eftersom T jobbar så tog jag med täcket ut till soffan istället och vad händer - hon somnar direkt. och där har vi sovit hela natten samt under morgonen också förutom mat 1 gång i timmen sedan 7. Kan säga att min rygg inte tyckte det var lika skönt att ligga där som lillan men vad gör man för att få ett bebis nöjd.
 
Någon som har bra tips på vart man köper billiga vita kort? Dubbla kort i "vanlig" storlek. Ska börja med inbjudningskort för dopet och det kommer gå åt en hel del

Armband

Allmänt Permalink1
 
Under sommaren så är det nog meningen att jag ska sälja armband med personlig text på ett ställe här i Värmland. Men så tänkte jag att jag lika gärna kan lägga ut här på internet och se om ni läsare också är intresserade?
 
Armband med valfri text/namn 50kr inkl frakt
Just nu finns det med vita pärlor (se bild) med färgglada bokstäver.
Vita och silver pärlor med bokstäver är på beställning (se bild) som går att beställa men kan ta någon dag extra att få hemskickat. Har ni några önskemål om andra färger på pärlor så är det bara att höra av er så ska jag försöka fixa det.
 
Vill ni beställa så maila till Denise.sjostrom@Hotmail.com. 1-3 dagars leveranstid.
Vid beställning uppge vilken färg ni vill ha på pärlorna med bokstäver samt vad det ska stå.
 
 

Millie 4 veckor

Allmänt Permalink0
 
Idag blir min älskade lilla bebis tjej 4 veckor gammal. 4 underbara veckor tillsammans med henne och jag skulle aldrig vilja göra något annat. Dagarna rullar på och jag hinner med en massa, även om det ibland inte alls känns så. JAG ska bli bättre att skriva här jag lovar. Jag har i alla fall snart skrivit klart förlossningsberättelsen. Det känns som det kommer släppa mycket när den är väl ute.
 
Nu kommer två intensiva dagar för oss men sen är det inte så mycket mer bokat. Då ska jag skriva klart berättelsen och hinna med att skriva om dagarna för er.
 
 
Till top