Mamma till Millie&Loa

Fredag

Allmänt Permalink5
Foto av Ida - med Millie i magen
Lillan sover så passar på att göra det man annars inte riktigt hinner med. Ska åka till mina föräldrar idag så packar ihop vad som ska med och passar även på att städa lite här hemma. Ska in en sväng till stan och fixa vad armbanden ska fraktas i. VA ROLIGT att det blev så bra respons av dem. Nu har jag lite att göra under helgen. Superkul!
 
Igår kväll ville inte Millie komma till ro och eftersom T jobbar så tog jag med täcket ut till soffan istället och vad händer - hon somnar direkt. och där har vi sovit hela natten samt under morgonen också förutom mat 1 gång i timmen sedan 7. Kan säga att min rygg inte tyckte det var lika skönt att ligga där som lillan men vad gör man för att få ett bebis nöjd.
 
Någon som har bra tips på vart man köper billiga vita kort? Dubbla kort i "vanlig" storlek. Ska börja med inbjudningskort för dopet och det kommer gå åt en hel del
#1 - - Mikaela:

Kortdesign.se säljer enkla vita placeringskort. Ligger ute på hammarö. Ring de så kan dom säkert hjälpa dig:)

#2 - - Mikaela:

Oj lästa för snabbt;) det var visst inbjudningskort du skulla ha. Men det har de också:)

Svar: Tack för tipset. Ska kolla ☺️
Denise

#3 - - Sandra och Elsa:

Panduro borde väl ha? :)

Svar: Ja dem har men tänkte om det fanns billigare. De säljer 5 för 45kr och behöver en del hel ☺️
Denise

#4 - - Linda:

PY hobby scrapbooking säljer i storpack billigt, använde deras avlånga till våra bröllopsinbjudnibgar kika i min blogg under kategori bröllop om du vill se, det var jättefin kvalité på dom. Lycka till , och tack för en mysig blogg!

#5 - - Ida:

Ebay kanske? Om du inte har allt för bråttom.
http://m.ebay.co.uk/itm/161058326229?nav=SEARCH

Svar: Tack! Ska kolla :)
Denise

Till top