Mamma till Millie&Loa

JULKALENDER

Allmänt Permalink1

24 dagar = 24 paket (mer bilder/bättre bilder kommer) 

I morgon börjar M första julkalender. Även om hon är för liten för att förstå så ska det bli så mysigt att varje morgon öppna ett paket till henne. Något som jag hoppas hon kommer att glädjas för när hon blir större och ser tillbaka på allt vi gjort tillsammans. 

Hennes julkalender kommer öppnas varje dag här på bloggen kl 10:00. En liten rolig ska att få dela det med er också.

I morgon börjar Millies första 'resa' mot julafton och även mot ett nytt år 💕 

6 månader av kärlek

Allmänt Permalink3 
Idag är det ett halvår sedan jag blev mamma till denna underbara bebis. Millie blir idag 6 månader och det har varit de bästa månaderna i mitt liv. 
Vi är så glada över att hon finns här hos oss och gör vår vardag till något helt extra. Älskade dotter - vi älskar dig så att ord inte räcker till 💕 

Första långpasset

Allmänt Permalink0
Lillan i magen i v20                                                                                  Foto - Lindablom
 
Idag jobbar jag mitt första långpass sedan lillan kom. 9 timmar men ska även direkt efteråt på julbord med jobbet så kommer vara ifrån henne hela dagen.. Kommer längta ihjäl mig efter henne även om jag vet att hon är i trygga händer. Men kan erkänna att det är skönt att få komma iväg och pyssla med det man älskar.
 
I helgen kommer fortsätta i samma takt - jobb hela helgen som förhoppningsvis slutar med lite adventmys med familjen hemma i Hagfors. Tänk att snart är det december och vi ska få fira vår första julafton som en familj. Som vi längtat.
 
 
Till top