Mamma till Millie&Loa

Jag är tillbaka

Allmänt Permalink0
 
 
      Hösten är här!
Jag är tillbaka! Jag har tagit lite "ledigt" från bloggen. Förra veckan hade jag fullt upp med att träffa mina vänner och denna vecka har vi legat sjuka, jag och M. Så har inte funnits så mycket ork med att skriva här.
Men NU börjar vi bli på benen och det börjar bli lugnt runt omkring oss.

Jag gjorde en lista igår på vad jag ska göra under denna månad. Det ska b.la. framkallas dopkort, julkort ska fixas, julklappar ska börja köpas in och försöka köpa det mesta innan december så man kan ta det lugnt och inte stressa och så ska jag skriva en önskelista på vad M önskar sig mm.
Jag ska under helgen få klart med dopkorten så jag även kan visa er här. Har inte haft möjlighet (rättare sagt lagt den tiden) till att gå igenom dem än. Men så fort det är klart så ska jag självklart visa er vår sessaas fina dop :)
 
 
 
 

I köket

Allmänt Permalink2
M har fått ett eget skåp i köket. Kände att det var dags med det när det börjar öka med saker till henne.
Enligt mig själv blev det super. Så skönt att ha alla flaskor i ordning och maten på samma ställe istället för att börja rota runt i vårt skafferi.

Veckan som gått

Allmänt Permalink0
Bilder på M från instagram (denisesjostrom)
 
Denna vecka har gått i ett. Vi har egentligen inte gjort så mycket men ändå hunnit med en del. Måndags var det dags för läkarbesök. Allt gick superbra. Lillan fick ta ett stick i fingret och hon sa inte ett ljud. Mammas goding! Läkaren undersökte henne och såg inga fel. Han trodde att hon svimmade pågrund av en febertopp och att hon är dålig i magen samt spyr mycket beror förmodligen på ersättningen. Ni ska vi byta och prova lite olika för att se om det blir skillnad på henne. SÅ det känns skönt att hon är frisk och att hennes prover visade bra.
På tisdags var vi bara hemma och städade. Passade på att höststäda samt att ta alla fönster. Så snart är hela huset städat och klart! Underbart! På onsdag var vi till Arvika och igår hade M en lekkompis hos sig. Först vår dagliga promenad tillsammans och sedan följde de med in för lite mys.
 
Idag står jag på jobbet och ska jobba här i Karlstad hela helgen. Millie leker med sin pappa under tiden så jag vet att hon är i trygga händer. Ikväll ska jag iväg på ett sminkjobb. Ska sminka på en möhippa så det ska bli kul.
Till top