Mamma till Millie&Loa

Veckan som gått

Allmänt Permalink0
Bilder på M från instagram (denisesjostrom)
 
Denna vecka har gått i ett. Vi har egentligen inte gjort så mycket men ändå hunnit med en del. Måndags var det dags för läkarbesök. Allt gick superbra. Lillan fick ta ett stick i fingret och hon sa inte ett ljud. Mammas goding! Läkaren undersökte henne och såg inga fel. Han trodde att hon svimmade pågrund av en febertopp och att hon är dålig i magen samt spyr mycket beror förmodligen på ersättningen. Ni ska vi byta och prova lite olika för att se om det blir skillnad på henne. SÅ det känns skönt att hon är frisk och att hennes prover visade bra.
På tisdags var vi bara hemma och städade. Passade på att höststäda samt att ta alla fönster. Så snart är hela huset städat och klart! Underbart! På onsdag var vi till Arvika och igår hade M en lekkompis hos sig. Först vår dagliga promenad tillsammans och sedan följde de med in för lite mys.
 
Idag står jag på jobbet och ska jobba här i Karlstad hela helgen. Millie leker med sin pappa under tiden så jag vet att hon är i trygga händer. Ikväll ska jag iväg på ett sminkjobb. Ska sminka på en möhippa så det ska bli kul.
Till top