Mamma till Millie&Loa

Min Lördag

Allmänt Permalink4
Tänkt att det var just DU som låg där inne. Här var jag i v36
 
Idag har jag gjort min första jobbdag på HeadSpot. Superkul att få vara här igen. Har även varit ifrån Lillan mest antal timmar sedan hon föddes men det har gått hur bra som helst, både för henne och för mig. Även om vi har saknat varandra så blev det tusen gånger bättre när vi fick ses igen. Ikväll ska vi vara ensamma. T ska på hockey så vi ska ha lite tjejkväll här hemma. En promenad i höstvädret kanske och sedan tror jag vi kryper ner i soffan med lite tända ljus och myser. Hon är i en så underbar ålder nu. Pratar för fullt och tittar på en när man själv pratar. Nu har även skrattet kommit och det är hur mysigt som helst. NU kan vi gärna stanna tiden lite! 
 
 

Tankar om framtiden

Allmänt Permalink0
 
Nu när vi har haft dopet så börjar mina tankar rulla iväg på något annat och det är Millies 1årskalas.
Jag vet att det är ett bra tag tills dess och jag vill ju helst av allt att tiden står stilla (helst igår) tills den dagen kommer. Men en annan del av mig längtar dit för att få se hur hon ser ut, om hon kan hon gå eller prata o.s.v?
Hon fyller på en fredag vilket känns perfekt. En hel helg som ska få bli hennes. En speciell helg att minnas. Vår fina dotters 1årskalas. När jag skriver detta känns det så skönt att hon bara är 4 månader (om 2 dagar) och att vi inte är där på ett bra tag. Jag kommer säkert att ändra mig en hel del innan det är dags att planera inför det hela men just nu känns det som att vi kommer fira hennes dag själva (vi tre)fredag och att vi kommer ha kalaset på lördag för familj/släkt samt att på söndag blir det kalas för vännerna. En fullspäckad sista helg i Maj. Bara att hoppas på fint väder så att Lillan kan få fira sin första födelsedag ute.. Nej nu ska jag lägga dessa tankar åt sidan tills nästa år och fokusera på henne här och nu. Det kommer hända en hel del tills vi är där och det är jag så tacksam för. Lilla M växer så det knakar och tyvärr kommer det bara att fortsätta. Men glädje och med sorg. Kan ingen uppfinna en knapp som man kan få välja vilken tid man vill uppleva och en knapp till att stanna tiden för en stund?

DAGENS MILLIE

Allmänt Permalink0
             Kofta och klänning ifrån Newbie, skor i från Pumpkin , mössa och tajts ifrån Ullared
Till top