Mamma till Millie&Loa

Härliga Onsdag

Allmänt Permalink0


 

M sover fortfarande men själv orkar jag inte sova längre även om jag egentligen borde eftersom jag var vaken länge i natt då jag fixade med en del måsten.
Det är så skönt att hon fortsätter att sova bra. Vi hade en period då hon vaknade ca 2ggr på natten för mat. Men nu sover hon hela natten eller vaknar en gång och då är det mestadels vid sex och sedan somnar hon om. De senaste dagarna har hon vaknat vid ungefär nio vilket är underbart. 

Idag blir det jobb samt en del planering för min del. Min familj kommer även hit så jag har fullt upp som de andra dagarna denna vecka. Men roligt när det händer saker också. Nej det är väl dags att kliva ur sängen och ta tag i dagen. 

Lek och Bus

Allmänt Permalink0

Innan lunch idag träffade vi vår mammagrupp för lite lek och bus.
Vi har ett supermysigt ställe här i stan som heter Mariebergsskogen och där finns det b.la. en del djur att titta på.
Innan vi fick hem igen fick det bli lite picknick i solen. Dock var M övertrött så istället för en lugn stund för mig så fick jag springa efter en vild liten tjej som skulle vara överallt.
Supermysigt att träffas då och då så barnen får leka av sig. Det skiljer från den äldsta till yngsta 2 månader vilket är en grupp som är nära i ålder vilket är superkul. Om 2 helger ska bara vi mammor ses för lite middag ute. Det längtar vi efter!
Mammas hjärta är ändå världens godaste!

En lillebror

Allmänt Permalink8


Millie ska få en lillebror 💙

Igår var vi på RUL. Allt såg bra ut med den lille i magen. Istället för 28 september blev vi flyttade några dagar till 1 oktober. Men en liten september bebis blir det ändå eftersom vi kommer bli igångsatta några veckor innan om inte det startar av sig själv. Man kunde även se könet tydligt och klart. M ska få en lillebror. Helt underbart men en liten prins till familjen. Så i höst blir vi en familjfyra 💗 
Till top