Mamma till Millie&Loa

Besök hos BM

Allmänt Permalink0

Dagens mage v36 (35+4)

Idag hade jag besök hos BM inbokat och efter en natt med molande värk i både rygg och mage samt en morgon med värkar och ett sånt tryck neråt så var det skönt att veta att man skulle iväg på det. Hon undersökte mig men kunde inte säga om det är en början till öppning eller bara att han gör sig redo. Han ligger kraftigt neråt med huvudet men inte fixerad. Så det är antingen förvärkar som jag har. Skulle vara skönt om det hela startade nu men ändå känner jag att han gärna får vänta lite till. Men när han bestämmer sig för att bli redo, ja då är han såklart välkommen att titta ut. 

onsdag ska jag iväg på CTG samt träff med läkarna. Skönt att ha fler besök inbokade såhär i slutet! 

BB väskan är packad och hans rum har vi även börjat med. Ska lägga upp ett inlägg om vad väskan innehåller som ska med oss. Tredje gången så känns som en vana att packa nu. 

Läkarbesök v35

Allmänt Permalink0

Mage v35 (34+4) 

Idag har jag varit hos läkaren och även gjort UL samt CTG. Nu kommer jag gå på besök varje vecka fram tills det är dags. UL såg bra ut. Normalt flöde samt fostervattenmängd. Lillen beräknades väga 2500g och låg på normalkurvan. Hon skulle göra 3D bild på ansiktet men han vägrade ta kort armar och händer ifrån ansiktet så det blev aldrig något bra, tråkigt nog! Men såg visade att han har mycket med hår vilket var roligt att se. Frågan återstår nu bara om han blir mörk som M eller ljus som sina kusiner ;) 

Hos läkaren gick det bra. Mina värden är bättre men ligger fortfarande inte inom det perfekta så nu ska det kämpas sista veckorna och CTG gick även bra. Inga tecken på havandeskapförgiftning eller liknande. Ett bra besök och sista dag i v35.  

V35

Allmänt Permalink0

Idag har underbara Patricia förevigat magen. Hon är verkligen magisk att ta fram det fina och man känner sig trygg framför hennes kamera. Här är några av mina favoriter av de bilder hon har lagt upp på sin blogg. Ni finner henne på : patriciacarlsson.blogg.se :) 
Till top