Mamma till Millie&Loa

MILLIE ETT ÅR

Allmänt Permalink0
Millie är en liten bortskämd tjej som har fått så mycket fint från hennes nära. Leksaker, kläder, skor och annat behövligt är något de grejer som finns här på bild. En gunga och ett leksakskök är något vi önskat oss pengar till så det kommer hon få av oss och några andra i familjen. Ett riktigt lyckat första kalas för vår älskade dotter. Så tack än en gång alla inblandade!
Närbild på alla paket

MILLIE ETT ÅR

Allmänt Permalink1
Ettårsklänning ifrån NEXT
På lördagen den 30 Maj var det dags för släkt och vänner att komma på kalas. Vädret var inte det bästa så vi började med att öppna paket inomhus för att sedan gick vi ut till tältet som vi hade gjort i ordning ute i trädgården. Det hela blev supermysigt och bra!
 
Fikabordet som såklart fick gå i rosa! Lappar, påsar till barnen och ballonger kommer ifrån Fridaskalas och sugrör från Myperfectday.
Fikat blev - Chokladbollar,snickerskakor,kärleksmums,kolakakor samt cakepops. Det blev tvåjordgubbstårtor den ena med hallonmousse och den andra med vaniljcremé.
Millie och hennes jämngamla kusin Charlie myser i M nya solstol

MILLIE ETT ÅR

Allmänt Permalink0
M några dagar gammal <3

Den 29 maj 2014 kl 21:18 föddes en helt underbar tjej som fick namnet Millie.
Ett helt år har gått och under helgen har vi haft kalas för en blivande ettåring. Tänk att vi har fått vara föräldrar till en så underbar tjej i ett år. Tiden går för fort men oj vad vi älskar att se henne växa.
själva födelsedagen fick hon vakna upp till frukostbricka och sång. Självklart fick hon även paket från oss att öppna. Vi trodde att hon inte skulle bry sig så mycket om att öppna paketen men där hade vi fel. Så roligt att dra av pappret och öppna lådorna för att sedan peka glatt på vad som låg i.
Resten av dagen bestod av mys och bak. Fikat för lördagenskalas skulle bakas och huset skulle städas. Men när kvällen kom på knakade Millie´s moster och gudmor på dörren med paket. Hon kunde inte komma dagen därpå så hon dök upp och det var en glad tjej som fick en Hello Kitty gunga.
Till top